Advent u Budimpešti

Advent u Budimpešti
  • Polazak dolazak 2.12., 9.12., 16.12.2017.
  • Cijean putovanja po osobi 450 kn
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka i Vinkovaca
  • Šifra EPOR22


Datumi putovanja: 2.12. – 3.12., 9.12. – 10.12., 16.12. – 17.12.2017.

Autobusom iz Osijeka i Vinkovaca

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, subota
Polazak iz Vinkovaca s autobusnog stajališta u centru u 4.45 sati, iz Osijeka s Autobusnog kolodvora (peron 15) u 5.45 sati. Po dolasku razgleda grada autobusom i pješice: Trg Heroja sa spomenikom milenija, Andrassy bulevar, Bazilika sv. Stjepana, Opera, Parlament… Panoramska vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak do pješačke zone Vaci ulice, šetnja središtem grada do poznate slastičarnice Gerbaud i Vorosmarty Ter. Slobodno vrijeme provedite u prekrasnom adventskom ugođaju na božićnom sajmu. Predlažemo odlazak na večernju romantičnu vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, nedjelja
Nakon doručka vožnja do brda Gellert s utvrdom – Citadelom sa koje se pruža fantastičan pogled na Budim, Peštu, Dunav… Nastavak razgleda povijesnog Budima s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom… Slobodno vrijeme za ručak, šetnju živahnim ulicama, posjet muzejima kojima ovaj grad obiluje. Polazak iz Budimpešte u kasnim poslijepodnevnim satima. Planirani povratak u Osijek u večernjim satima.

 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  450 kn

Cijena aranžmana za dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe:  340 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 135 kn

 

Cijena aranžmana uključuje: autobusni prijevoz, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4*, izleti i razgledi prema programu, pratitelja Ora tours, troškove organizacije i rezervacije, jamčevinu i osiguranje od odgovornosti.

Doplate na licu mjesta (prijave u agenciji, min. 15 osoba): vožnja brodom po Dunavu 10 €.

 

 

Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
 
 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days