Advent u Krakovu

Advent u Krakovu
  • Polazak dolazak 7.12. - 10.12.2017.
  • Cijean putovanja po osobi 850 kn
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka
  • Šifra EPAPP19


Datum putovanja: 7.12. – 10.12.2017. autobusom iz Osijeka, Požege, Sl. Broda i Đakova

Trajanje putovanja: 3 dana/2 noćenja

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | OSIJEK, polazak
Polazak iz Požege (autobusni kolodvor) u 19:00 sati, iz Slavonskog Broda (autobusni kolodvor) u 20:00 sati, iz Đakova (autobusni kolodvor) u 20:45, iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 21:30 sati. Vožnja visoko-turističkim autobusom kroz Mađarsku i središnju Slovačku ka Poljskoj uz usputne odmore.

2. dan | KRAKOV
U prijepodnevnim satima dolazak u Krakow, grada koji je do 17. stoljeća bio glavni grad Poljske a naziva se još i „četvrti Rim“. Razgled znamenitosti u pratnji vodiča: TRG GLAVNE TRŽNICE – jedan od najvećih srednjovjekovnih trgova u Europi, UTVRDA BARBICAN, TORANJ I CRKVA SV. DJEVICE MARIJE – poznata po svom oltaru i zvuku trube svakog sata, PALAČA KRZYSTOFORY – danas povijesni muzej sa stalnim postavom, CRKVA SVETE ANE – poznata po grobu Janu Kantyu koji se smatra jednim od najljepših baroknih grobova u svijetu, JAGELONSKO SVEUČILIŠTE, FLORIJANSKA VRATA, DVORAC WAWEL S UTVRDAMA, KATEDRALA SV. STANISLAVA I VACLAVA – središnje svetište u Poljskoj. Odlazak u hotel u poslijepodnevnim satima. Smještaj u sobe. Nakon odmora javnim prijevozom odlazimo do središta grada i poznatog glavnog trga Rynek Główny s popularnim katakombama koje su danas većinom pretvorene u izrazito atmosferičan dio s mnogobrojnim restoranima, pivnicama i kavanama. Noćenje

3. dan | KRAKOV – fakultativni izlet u rudnik soli Wieliczka
Nakon doručka fakultativno predlažemo poludnevni izlet u rudnik soli WIELICZKA. Skriven ispod grada, rudnik datira još iz srednjeg vijeka, a prostire se na 9 razina i doseže dubinu od 327 metara. Podzemlje Wieliczke sastoji se od gotovo 300 kilometara tunela i oko 3000 prostorija. Za putnike koji ostaju u Krakowu, slobodno vrijeme za shopping, samostalno istraživanje grada. Slobodno vrijeme za uživanje u prekrasnom božićnom sajmu na trgu Rynek Główny, najvećem gradskom trgu u Europi, površine 40.000 m², gotovo nepromijenjena izgleda od 13. st. sa čuvenom gotičkom BAZILIKOM DJEVICE MARIJE. Tijekom Adventa ovaj trg ima čarobnu atmosferu uz mnoštvo aktivnosti, uličnih zabavljača, te različitih predstava i festivala na otvorenom; na mnogobrojnim štandovima možete kupiti sve tradicionalne božićne darove i slastice, te kušati različite specijalitete kao i neizostavno kuhano vino u različitim varijantama. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan | KRAKOV – BUDIMPEŠTA – OSIJEK 
Raniji doručak i odjava iz hotela. Vožnja kroz središnju Slovačku u smjeru Budimpešte. Dolazak u poslijepodnevnim satima. Kraći panoramski razgled Pešte: ANDRASSY AVENIJA – OPERA – TRG HEROJA – BAZILIKA SV. STJEPANA.. Šetnja poznatom VACI ULICOM, glavnom shopping ulicom s brojnim dućanima, suvenirnicama i kafićima. Posjet najvećem božićnom sajmu u Budimpešti na VÖRÖSMARTY TÉR; glavnom gradskom trgu. Uživajte u čarobnoj predbožićnoj atmosferi, tradicionalnim

 


Cijena aranžmana po osobi:   850 knCijena aranžmana po osobi uključuje: prijevoz visoko-turističkim autobusom prema programu, 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu*** u Krakowu (dvokrevetne i trokrevtne sobe, free WiFi), razgled Krakowa i Budimpešte u pratnji vodiča, usluge i troškove stručnog vodiča – turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevinu, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i pripreme putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: nadoplata za jednokrevetnu sobu 290 kn, putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu 50 kn, izlet u rudnik soli s ulaznicama za rudnik soli Wieliczka uz stručno vodstvo – 170 kn (potrebno min. 20 osoba), doplata za 2 večere u 3 slijeda u hotelu (na upit) – 170 kn, ostale muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene (plaćanje na licu mjesta).

 

 

 

Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days