Las Vegas, Grand Canyon, Joshua Tree

Las Vegas, Grand Canyon, Joshua Tree
  • Polazak dolazak 24.3.| 18.6.2017.
  • Cijean putovanja po osobi od 8.890 kn
  • Smještaj hoteli 3*/4*
  • Prijevoz zrakoplovom iz Venecije, mogućnost transfera iz Zagreba
  • Šifra DPPT37


Datumi putovanja: 24.3. – 29.3.| 18.6. – 23.6.2017. zrakoplovom iz Venecije, mogućnost transfera iz Zagreba

Trajanje putovanja: 6 dana/4 noćenja

 

Upoznajte prijestolnicu zabave, uživajte u pogledu sa strmih litica kanjona i posjetite nacionalni park koji obuhvaća dijelove dvije pustinje.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | ZAGREB/VENECIJA – LONDON – LOS ANGELES – LAS VEGAS let, večera, noćenje
LET U GRAD ANĐELA

Polazak s autobusnog kolodvora Zagreb (po želji uz doplatu) i vožnja prema zračnoj luci Venecije/ili dolazak u vlastitom aranžmanu. Prijava na let u 12.50 sati preko Londona gdje je dolazak predviđen u 14.15 sati. Slijedi nastavak leta u 15.15 sati prema Los Angelesu s dolaskom u 19.30 sati (lokalna vremena). Organizirani prijevoz do Las Vegasa. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

2. dan | LAS VEGAS doručak, noćenje
SVJETSKA PRIJESTOLNICA ZABAVE

Las Vegas predstavlja svjetsku prijestolnicu zabave i bez ikakve sumnje, središte je svjetskog glumišta. U gradu se nalazi najveći broj hotela inspirativne arhitekture koji predstavljaju znamenitosti raznih svjetskih gradova kao što je Luxor, New York, Venetian, Ceasars Palace, Treasure Island… Najprivlačnija gradska „znamenitost“ je ulica Strip, duga četiri kilometra, uz koju su smješteni najslavniji hoteli. Šetnja gradom. Noćenje.

3. dan |  LAS VEGAS – GRAND CANYON doručak, noćenje
RAZGLED GRAND CANYONA

Nakon ranog doručka, napuštamo grad kocke. Slijedi nastavak putovanja do Grand Canyona, prirodne znamenitosti koju je stvorila rijeka Colorado. Zbog izuzetne ljepote, nalazi se na popisu UNESCO-ve baštine i najposjećeniji je američki park. Tišina, dimenzije, boje i veličina ovog veličanstvenog prirodnog svjetskog čuda zadivljuje svakog posjetitelja. Uživanje u šetnji i razgledu. Smještaj u hotelu i noćenje.

4. dan | GRAND CANYON – NACIONALNI PARK JOSHUA TREE – PALM SPRINGS doručak, noćenje
ROUTE 66
Vožnja slavnom američkom cestom Route 66 koja je nekoć povezivala Chicago i Santa Monicu. Po dolasku u Kaliforniju, razgledati ćemo prirodne ljepote nacionalnog parka Joshua Tree, u kojem se nalaze razne jedinstvene vrste i staništa. Nakon obilaska, slijedi vožnja u Palm Springs ili okolicu. Kasni dolazak i noćenje.

5. dan | PALM SPRINGS – LOS ANGELES – LONDON doručak, let
Slobodno vrijeme nakon doručka do polaska transfera u zračnu luku. Let prema Londonu je predviđen u 15.30 sati.

6. dan | LONDON – VENECIJA/ZAGREB
Po dolasku u London (10.00 sati), slijedi nastavak leta prema zračnoj luci Venecije u 14.00 sati gdje je dolazak predviđen u 17.05 sati. Po dolasku,  mogućnost organiziranog prijevoza (po želji uz doplatu) do Zagreba.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  

za min. 30 putnika:   8.890 kn

za min. 20 putnika:   9.660 kn

za min. 12 putnika:   10.430 kn

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na navedenim relacijama, smještaj u hotelima 3/4* na osnovi noćenja s kontinentalnim doručkom i jednom večerom, prijevoze prema programu, pratitelja na putovanju, trošak organizacije i jamčevinu.

Cijena aranžmana ne uključuje: obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 2.580 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 2.460 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače, vizu (individualno ishođenje u ambasadi), osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke 690 kn.


Obavezne doplate: napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (individualno ishođenje prije putovanja).


Doplate po želji na licu mjesta: 
dodatne ulaznice.


Popusti:
 dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe – na upit.

 

Viza: građani Republike Hrvatske trebaju ulaznu vizu za SAD. Vize se izdaju u Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu individualno. Sve informacije o vizi možete naći na web stranici zagreb.usembassy.gov. Prilikom rezervacije svaki putnik treba priložiti kopiju prve i zadnje stranice putovnice.


Važne napomene:

Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta. Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena. Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.


Minimum prijavljenih putnika: 12

 

O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje moguće je informirati se na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske – www.mvp.hr.

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days