Festival svjetlosti u Amsterdamu

Festival svjetlosti u Amsterdamu
  • Polazak dolazak 5.1. - 7.1.2018.
  • Cijean putovanja po osobi 1.790 kn
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz zrakoplovom iz Zagreba
  • Šifra EPAA10


Datumi putovanja: 5.1. – 7.1.2018. zrakoplovom iz Zagreba

Trajanje putovanja: 3 dana /2 noćenja

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | ZAGREB – AMSTERDAM
Sastanak putnika u zračnoj luci u Zagrebu kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 450 iz Zagreba za Amsterdam u 8:25 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice: Munt, nekoć kovnica novca u 17. st. – palače na Herengrachtu – trg Dam – Nova crkva – Kraljevska palača – četvrt crvenih svjetiljki… Slobodno poslijepodne i večer za kupovinu, šetnju i osobne programe. Transfer do hotela i smještaj. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom u grad nakon kraćeg odmora. U večernjim satima odlazak na Festival svjetlosti, manifestaciju koja se ove godine održava šesti put i koja je dodatno oživjela duge zimske mjesece u gradu – riječ je o festivalu koji u trajanju od skoro dva mjeseca pretvara grad kroz dvije rute/pješačku i brodom po kanalima/ u grad svjetlosti i umjetnosti! Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan | AMSTERDAM
Doručak. Odlazak iz hotela s pratiteljem putovanja do četvrti muzeja i vrijeme za individualni posjet slavnom Rijksmuzeju – najslavniji eksponat ovog muzeja je čuvena Rembrandtova „Noćna straža“ – i Muzeju Van Gogha, bogate kolekcije slika slavnog slikara/više od 200 njegovih slika, ali i mjestu gdje možete vidjeti i slike nekih drugih impresionističkih umjetnika. Posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds uz prikaz izrade nakita i mogućnost kupovine. Preporučujemo vožnju brodom poznatim kanalima Amsterdama (doplata na licu mjesta pratitelju putovanja): Kaizersgracht – Herengracht – Prinsengracht – kuća Ane Frank – Zapadna crkva – luka Amsterdama – Waterlooplein – rijeka Amstel. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu na Kalverstraatu, itd. Navečer uživanje pod čarobnim svjetlima Opern Air Light Museuma! Noćenje.

3. dan | AMSTERDAM – ZAGREB
Doručak. Transfer do zračne luke. Prijava na let i direktan let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 451 iz Amsterdama za Zagreb u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:15 sati.CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:
1.790 KN 

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz zrakoplovom Zagreb-Amsterdam-Zagreb, pratitelja, smještaj u hotelu 3* u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi dva noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Amsterdamu i panoramski razgled autobusom, razglede pješice i javnim gradskim prijevozom s pratiteljem putovanja, boravišnu pristojbu, te troškove organizacije i prodaje putovanja.

Cijena aranžmana ne uključujepristojbe zračnih luka  i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.090 kn (iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata), doplata za jednokrevetnu sobu 540 kn, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, karte za vlak, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.


Soba s pomoćnim krevetom na upit.

Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe
(raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu).


Cijene fakultativnih sadržaja i ulaznica
(prema stanju iz srpnja 2017. g., mogu biti podložne promjeni): vožnja brodom po kanalima 16 €; Rijksmuseum 17,5 € (mlađi od 18 besplatno); Van Gogh muzej 17 € (mlađi od 18 besplatno); Heineken Experience 16 €; Kuća Ane Frank 9 € (mlađi od 9 besplatno, od 10-17 g. 4,5 €).

Napomene: zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Odgovorni organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Amsterdamu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u srpnju 2017. godine i podložna su promjeni.

 

Minimalan broj putnika: 15

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days