Azurna obala sa St.Tropezom

Azurna obala sa St.Tropezom
  • Polazak dolazak 5.10.| 28.10.2017.
  • Cijean putovanja po osobi 1.790 kn FM
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Zagreba
  • Šifra EPAA63


Nica – Monaco – Monte Carlo – St. Tropez – Cannes – Eze – Menton

Datumi putovanja: 5.10. – 8.10.| 28.10. – 31.10.2017. autobusom iz Zagreba

Trajanje putovanja: 4 dana/3 noćenja


VRIJEDNOST VIŠE: 
uključena vožnja brodom u St. Tropezu do spektakularnog „Zaljeva milijunaša“!

 


PROGRAM PUTOVANJA: 

1. dan | ZAGREB/RIJEKA – NICA/OKOLICA 
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, turistički peroni 502-506 u 5:30 sati, mogućnost polaska iz Karlovca u 6:15 sati te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 08:00 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, točno mjesto ukrcaja u Karlovcu bit će u završnoj obavijesti prije putovanja). Vožnja kroz Sloveniju i sjevernu Italiju prema Genovi preko Savone, panoramskom cestom iznad ligurske do francuske granice uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Nicu u ranim večernjim satima. Smještaj u hotel u Nici/okolici; mogućnost odlaska u večernju šetnju gradom nakon smještaja na polascima gdje je hotel u gradu.

2. dan | NICA – EZE – MONACO I MONTE CARLO – NICA
Doručak. Odlazak u razgled stare jezgre Nice pješice: Cours Saléya, tržnica cvijeća – katedrala sv. Reparate – palača Lascaris – slavno šetalište Promenade des Anglais – Trg Massena. Slobodno vrijeme za ručak, kupovinu i šetnju starim gradom sa živopisnom tržnicom, ponudom provansalskih začina, kandiranog voća, specijaliteta Nice – pizze la pissaladiére s lukom ili palačinki socca, sladoleda s okusom lavande, ruže, itd., posjete muzejima, vožnju panoramskim turističkim vlakom kroz ulice stare Nice do parka-vidikovca ili šetnju uz more. U poslijepodnevnim satima odlazak prema kneževini Monaco s usputnim stajanjem u mjestašcu Eze gdje ćemo posjetiti tvornicu parfema uz prikaz izrade parfema i mogućnost kupovine. Po dolasku u kneževinu odlazak na stijenu gdje se smjestio Monaco i šetnja od Oceanografskog muzeja uz vrtove Alberta I. do katedrale sv. Nikole i kneževe palače, a potom se spuštamo i odlazimo u Monte Carlo (slavni trg s kockarnicom i hotelima uz mogućnost okušavanja sreće u kockarnici!). Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan | NICA – ST. TROPEZ – CANNES – NICA
Doručak. Dan započinjemo posjetom St. Tropezu, najmondenijem mjestu uz Monte Carlo na Azurnoj obali, nazvan prema svecu iz talijanske Pise: mit o St. Tropezu, nekoć ribarskom mjestašcu, stvoren je pedesetih godina prošlog stoljeća kad je na plažama tog gradića mlada Brigitte Bardot zasjala u filmu „I Bog stvori ženu“. U njemu je poslije kupila i vilu, a danas je St. Tropez poznat kao najluksuznija luka za jahte na Mediteranu. Odlazak na vožnju brodićem (uključeno u cijenu) u zaljev St. Tropeza oko rta s najluksuznijim vilama mnogih slavnih koji tu imaju svoju rezidenciju. Šetnja njegovim starim gradom gdje se ističe citadela iz 17.st. i živopisna luka. Slobodno vrijeme u St. Tropezu za kavu, ručak ili kupovinu suvenira. U nastavku dana odlazak do Cannesa, festivalskog grada; šetnja do starog grada te slobodno vrijeme za šetnju po slavnoj Croisette i fotografiranje ispred Festivalske palače. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan | NICA – MENTON – RIJEKA/ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja poznatom panoramskom cestom Moyenne Corniche do ljetovališta Menton uz samu talijansku granicu, nekadašnjeg prebivališta poznatih umjetnika i jednog od najljepših mjesta rivijere s dugom plažom i promenadom uz more. Kratki obilazak uključuje šetnju „Promenadom sunca“ uz gradsku vijećnicu, tipičnu provansalsku tržnicu do crkve sv. Mihovila u starome gradu. Slobodno vrijeme za kavu i kupovinu. Menton je poznat po velikim parkovima i nasadima limuna i naranči, u njemu možete kupiti liker od najpoznatijih mentonskih limuna, sapune i toaletne vodice s mirisom limuna, šarene provansalske stolnjake, mirišljave jastučiće s lavandom ili možete pojesti sladoled u nekoj od najboljih slastičarnica Azurne obale. Odlazak iz Mentona u kasnim jutarnjim satima. Povratak kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku/Karlovac/Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   1.890 kn   1.790 kn FIRST MINUTE

FIRST MINUTE popust vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom, pratitelja, smještaj u hotelu 3* na području Nice u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s doručkom, sve razglede i izlete prema programu, vožnju brodom u St. Tropezu, te troškove organizacije i prodaje.

Cijena aranžmana ne uključuje: doplata za jednokrevetnu sobu 990 kn, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, putno zdravstveno osiguranje te troškove osobnih narudžbi.

 

Popust za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju: 10%
Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: 5%

 

Napomena: polazak iz Karlovca moguć je samo u slučaju prijavljenih putnika iz Rijeke! Obavezno napomenuti pri uplati aranžmana.

 
Minimalan br. putnika: 40

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days