Gardaland, iz Osijeka

Gardaland, iz Osijeka
  • Polazak dolazak 25.4.2014.
  • Cijean putovanja po osobi 390 kn
  • Smještaj -
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka i Vinkovaca
  • Šifra EPOR13


SVIJET SMIJEHA I ZABAVE VAS OČEKUJE…

Polazak: 25.4.2014. autobusom iz Osijeka, Vinkovaca i Slavonskog Broda – garantirani polazak!!!

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | polazak, 25.4.
Polazak iz Osijeka u 22,00 sata ispred Bille (Trpimirova), iz Vinkovaca u 22,45 s autobusnog stajališta u centru te iz Slavonskog Broda u 23,30 sati sa odmorišta Marsonija. Noćna vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim usputnim stajanjima.

2. dan | GARDALAND, 26.4.
Dolazak u zabavni park u jutarnjim satima. Uživajte u 40 atrakcija najpoznatijeg zabavnog parka Italije: Raptor, Plavi tornado, Mammut, Viteški turniri, Magična planina, 4D avanture, atrakcija Atlantida… Posjetite novu atrakciju Prezzemolo Land – potpuno novi svijet mašte u kojem će veliki srednjovjekovni dvorac Prezzemola biti okružen urnebesnim toboganima, letećim strojevima, velikim brzinama, brežuljcima zlatnog pijeska, akrobatskom trampolinu i mnogim drugim iznenađenjima! Cjelodnevni boravak. U večernjim satima polazak prema Županji. Očekivani dolazak u ranim jutarnjim satima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   390 KN

 

 


Cijena aranžmana uključuje:
prijevoz turističkim autobusom, pratitelja Ora toursa, troškove organizacije i rezervacije.

Cijena ne uključuje: ulaznica za Gardaland 200 kn, putno zdravstveno osiguranje 10 kn.

 

Izračun je rađen na osnovi najmanje 35 osoba. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
 

cforms contact form by delicious:days