Škotska, vikend u Edinburghu

Škotska, vikend u Edinburghu
  • Polazak dolazak 4.-5.3.2017.
  • Cijean putovanja po osobi od 2.490 kn FM
  • Smještaj hotel 3*/4*
  • Prijevoz zrakoplovom iz Zagreba
  • Šifra EPAA12


Datum putovanja: 4.-5.3.2017. zrakoplovom iz Zagreba

2 dana/1 noćenje s doručkom

 

Vodimo vas na komforan i sadržajan vikend odmor u Edinburgh, jedan od najljepših i najslikovitijih europskih gradova koji plijeni već i samim svojim spektakularnim položajem!

Škotska prijestolnica, zvana i „Atenom sjevera“, neotkriveni je dragulj, grad dovoljno velik da ima sjajnu i raznovrsnu ponudu i istodobno dovoljno malen da vam je sve nadohvat ruke i da se osjećate ugodno.

Od odlične muzejske ponude, bogate povijesti, literarne tradicije, gastronomskih delicija pa do odličnih pubova i barova – vikend u Edinburghu nudi sve to i još više.

Provedite vikend s nama u najljepšem gradu na „Otoku“!

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | ZAGREB – EDINBURGH
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplova Croatia Airlines u jutarnjim satima. Po dolasku u Edinburgh razgled grada autobusom i pješice: Princess Street – George Street – spomenik Walteru Scottu – Holyroodhouse – parlament – Royal Mile – katedrala St. Giles – Edinburški dvorac (ulaznica uz doplatu) – The Scotch Whiskey Experience (ulaznica uz doplatu za posjet interaktivnoj kušaonici viskija s najvećom kolekcijom škotskih viskija uz zanimljiv i atraktivan program). Smještaj u hotel prema izboru. Navečer predlažemo individualni odlazak do poznatih edinburških pubova i restorana, noćni je život u ovom gradu dinamičan i uzbudljiv! Noćenje.

2. dan | EDINBURGH – fakultativni izlet „Mala škotska tura“ – ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe.
Predlažemo odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Loch Lomond – Stirling preko Glasgowa. Dolazak u prekrasni Loch Lomond u planinskom predjelu Trossach, kraća stanka za fotografiranje. Putovanje nastavljamo posjetom dvorcu Stirling, jednom od najvećih i najimpresivnijih dvoraca u Škotskoj i zapadnoj Europi kako s povijesnog tako i s arhitektonskog aspekta. Ovdje je okrunjena Maria Stewart. Povratak u Edinburgh.
Za one koji su se odlučili dan provesti u Edinburghu preporučujemo šetnju povijesnom jezgrom gdje ćete pronaći zanimljive muzeje, trgovine (Princess Street je glavna shopping zona, a George Street je ulica gdje ćete pronaći zanimljive i tipične suvenire). Edinburgh je dovoljno malen grad da ga možete propješačiti, a kakav god bio razlog vašeg posjeta jamčimo da ćete uživati jer škotska prijestolnica nudi za svakog ponešto, od ljubitelja viskija, gastronomije, preko književnosti, kupovine… Edinburgh je poseban i osvaja!
U poslijepodnevnim satima transfer u zračnu luku. Večernji let za Zagreb.

 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  

U HOTELU 3*:   2.590 KN  2.490 KN FIRST MINUTE

U HOTELU 4*:   2.990 KN  2.890 KN FIRST MINUTE

FIRST MINUTE cijena vrijedi za uplate do 20.12. ili do popunjenja kapaciteta!

 

Cijena aranžmana po osobi uključuje: prijevoz posebnim zrakoplovom Zagreb-Edinburgh-Zagreb, smještaj u hotelima 3 ili 4* u Edinburghu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi jednog noćenja/buffet doručak, pratitelja, transfer od/do zračne luke u Edinburghu, poludnevni razgled grada, te troškove organizacije i prodaje.

Cijena aranžmana ne uključuje: obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 890 kn (podložne promjenama), doplata za jednokrevetnu sobu 390 kn u hotelu 3*/ 690 kn u hotelu 4*, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

POMOĆNI KREVET NA OVOM PROGRAMU NA UPIT!

Ulaznica za Edinburški dvorac: 160 kn (plaćanje isključivo na prodajnom mjestu)
Ulaznica za Scotch Whiskey Experience: 180 kn (plaćanje isključivo na prodajnom mjestu)


Fakultativni izlet: 
cjelodnevni fakultativni izlet Glasgow – Loch Lomond – Stirling po osobi (s uključenom ulaznicom u dvorac Stirling): 490 kn

 

Red letenja (po lokalnom vremenu):
4.3.2017. ZAGREB – EDINBURGH 08:00 09:45
5.3.2017. EDINBURGH-ZAGREB 19:00 22:30

 

Važna napomena: red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda.  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.  Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

 

Minimalan br. prijavljenih putnika: 100

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days