Advent u Stuttgartu

Advent u Stuttgartu
  • Polazak dolazak 7.12. - 10.12.2017.
  • Cijean putovanja po osobi 1.295 kn FM
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka i Vinkovaca
  • Šifra ADEPOR07


ESSLINGEN – LUDWIGSBURG – ULM

Datum putovanja: 7.12. – 10.12.2017.

Autobusom iz Osijeka i Vinkovaca, 3 dana/2 noćenja

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | VINKOVCI, OSIJEK, četvrtak – POLAZAK
Polazak autobusa iz Vinkovaca u 21.00 sat s autobusnog stajališta u centru, iz Osijeka u 22.00 sata s autobusnog kolodvora (peron 15). Noćna vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do područja Baden Württemberga uz kraća zaustavljanja putem.

2. dan | ESSLINGEN, SINDELFINGEN, petak
Prijepodnevni dolazak u do Esslingena, jedan od najljepših povijesnih gradića ovog dijela Njemačke. Gradić je na obali rijeke Neckar usred vinograda i poznat po pjenušavim vinima. Ovaj je grad preživio 2. svjetski rat gotovo netaknut, i užitak je prošetati se uskim uličicama starog grada, zaustaviti se na mostu iz 14.stoljeća ili posjetiti neku od gotičkih crkvi. Posebni božićni sajam u srednjovjekovnom ugođaju s preko 200 štandova, trgovci u starinskoj odjeći, izložba starih zanata u jedinstvenom povijesnom okruženju glavnog trga i kuća s drvenim gredama čine ovaj gradić posebnim i čarobnim u ovo doba godine. Slobodno vrijeme. Nastavak vožnje do gradića Sindelfingen. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za posjet Božićnom sajmu u gradskom središtu ili shopping u okolici hotela. Noćenje.

3. dan | SINDELFINGEN, LUDWIGSBURG, STUTTGART, subota
Doručak. Vožnja prema dvorcu Ludwigsburg, poznat kao “njemački Versailles” s posebno atraktivnim baroknim božićnim sajmom. U srcu grada veliki je kompleks palača i vrtova iz 18. stoljeća koje je su građene za groficu Wilhelminu, ljubavnicu württemberškog grofa. Razgled grada i slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu. Nastavak vožnje prema Stuttgartu, glavnom gradu Baden Württemberga. Razgled gradskog središta sa starim i novim dvorcem, trgom Schlossplatz i kazalištem, te posjet božićnom sajmu. Ovaj je božićni sajam s preko 300 štandova jedan od najvećih u Europi i ima tradiciju stariju od 300 godina. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan | SINDELFINGEN, ULM, nedjelja
Doručak. Napuštanje hotela. Vožnja do Ulma. Razgleda grada i njegovih znamenitosti: katedrala, s najvišim crkvenim zvonikom na svijetu, ribarska četvrt, gradska vijećnica i dr. Dio vremena slobodno vrijeme. Polazak prema Hrvatskoj u ranim poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek i Vinkovce u kasnim noćnim satima.

 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  1.395 KN  

FIRST MINUTE cijena za rezervacije do 20.10.: 1.295 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 465 kn

 

Cijena aranžmana po osobi uključuje:: prijevoz autobusom prema program, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* u Sindelfingenu, razglede prema program, pratitelja na putovanju, troškove organizacije putovanja i jamčevinu.

Doplate u agenciji (prijave uz rezervacije): putno zdravstveno osiguranje 35 kn, osiguranje od otkaza putovanja 2,75% od ukupne cijene aranžmana (min. premija 50 kn).

 

Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
 
Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA putničke agencije ORA TOURS d.o.o. za turizam
 
 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days