Advent u Budimpešti

Advent u Budimpešti
  • Polazak dolazak 12.12.| 19.12.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 180 kn
  • Smještaj -
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka i Belog Manastira
  • Šifra ADARR21


Datumi putovanja: 12.12.| 19.12.2020. autobusom iz Osijeka i Belog Manastira

Istražite s nama čari Adventa!

 

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 5:45h, iz Belog Manastira (ulaz u grad kod benzinske crpke) u 6:30h.
Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.
Vožnja autocestom preko Szekszarda, Paksa do Budimpešte. Zaustavljanje na brdu Gellert s utvrdom – Citadelom sa koje se pruža fantastičan pogled na Budim, Peštu, Dunav… Nastavak razgleda povijesnog Budima s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom… Razgled grada autobusom i pješice: Trg Heroja sa spomenikom milenija, Andrassy bulevar, Bazilika sv. Stjepana, Opera, Parlament… Odlazak do pješačke zone Vaci ulice, šetnja središtem grada do poznate slastičarnice Gerbaud i Vorosmarty Ter. Slobodno vrijeme za kavu, kolač, uživanje na božićnom sajmu… Polazak iz Budimpešte u večernjim satima. Planirani povratak u Hrvatsku u noćnim satima.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI:  180 KN

 

Cijena paket-aranžmana po osobi: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja grupe, sve razglede prema programu te troškove jamčevine i organizacije putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i osiguranje od otkaza putovanja 50 kn i putno zdravstveno osiguranje 15 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji).

Minimalan br. prijavljenih putnika: 30

 

Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)