Advent u Ljubljani

Advent u Ljubljani
  • Polazak dolazak 19.12.2020.
  • Cijean putovanja po osobi od 200 kn
  • Smještaj -
  • Prijevozautobusom iz Osijeka, Đakova...
  • Šifra ADARR20

 

Datum putovanja: 19.12.2020. autobusom iz Osijeka, Đakova, Sl. Broda, Požege i N. Gradiške

Istražite s nama čari Adventa!

 

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 6:00h, iz Đakova u 6:45h (autobusni kolodvor), iz Slavonskog Broda u 7:30h (parking Plodine), iz Požege u 7:30h (autobusni kolodvor, privoz putnika do Nove Gradiške i priključenje grupi), iz Nove Gradiške u 8:30 (autobusni kolodvor).
Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.
Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba u smjeru Ljubljane. Po dolasku slijedi obilazak glavnog grada Slovenije poznat kao grad zmajeva: Prešernov trg, centralna tržnica, Mjesni trg, Trostruki most, Miklošićeva ulica, Šuštarski most, Park Zvezda, Parlament, Trg republike, Park Tivoli…Ostatak popodneva slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu, šetnju bogato ukrašenim ulicama, te kupovinu i nabavu božićnih darova. Predlažemo odlazak do Ljubljanskog grada pješice ili pak uspinjačom koji u prosincu vozi cijeli dan. Gore uživajte u miru, pogledu ili povijesnim sadržajima. Polazak iz Ljubljane oko 18:00h. Planirani povratak u Hrvatsku u kasnim noćnim satima.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI: 

POLAZAK IZ OSIJEKA I ĐAKOVA:  250 KN

POLAZAK IZ POŽEGE, SLAVONSKOG BRODA I NOVE GRADIŠKE: 200 KN

 

Cijena paket-aranžmana po osobi: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja grupe, sve razglede prema programu te troškove jamčevine i organizacije putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i osiguranje od otkaza putovanja 50 kn i putno zdravstveno osiguranje 15 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji).


Doplata na licu mjesta:
uspinjača u Ljubljani, 4 € po osobi povratna karta.

Minimalan br. prijavljenih putnika: 30

 

Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)