Advent u Trakošćanu i Varaždinu

Advent u Trakošćanu i Varaždinu
  • Polazak dolazak 13.12.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 195 kn
  • Smještaj -
  • Prijevozautobusom iz Osijeka
  • Šifra ADHROR01


Datum putovanja: 13.12.2020. autobusom iz Osijeka

Uživajte u bajkovitom adventskom ugođaju Koprivnice, dvora Trakošćan i baroknog čarobnog Varaždina!

 

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) 7:00h. Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.
Ugodna vožnja Podravskom magistralom u smjeru Koprivnice. Kraća šetnja Trgom Zrinski i Gradskim parkom, s posebnim adventskim ugođajem. Nastavak vožnje u smjeru dvorca Trakošćan i posjet drugačijem Adventu: glazbeni nastupi, bogata gastro ponuda, autohtoni proizvodi i suveniri lokalnih OPG-a, vožnja kočijom do dvorca, degustacija „biciklina“ u Dvorskoj kuhinji; tradicijske pogače bednjanskog kraja, čaj s groficom Drašković; animacijski program, najam krinolina i časničkih odora i/ili mogućnost fotografiranja s časnicima i damama; prezentacija stilova oblačenja i manira ponašanja Trakošćana 19. stoljeća. Slobodno vrijeme za objed u vlastitoj organizaciji. U ranim poslijepodnevnim satima napuštanje Trakošćana i vožnja prema Varaždinu. Varaždinski Advent je uvijek poseban i čaroban! Ne propustite uživati u ugođaju „bijelog“ Korza na Trgu kralja Tomislava, adventu na Stančiću na Trgu Miljenka Stančića, bajkovitom ugođaju na Starom gradu, šetnji po Uskoj ulici… U večernjim satima odlazak prema Osijeku (povratak pitoresknom Podravskom magistralom uz usputna zaustavljanja).
Predviđen dolazak u kasnim noćnim satima.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI:  195 KN

 

Cijena paket-aranžmana po osobi: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja grupe, sve razglede prema programu te troškove jamčevine i organizacije putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji).


Doplata na licu mjesta:
ulaznica u dvor Trakošćan 40 kn.

 

Minimalan br. prijavljenih putnika: 30

 

Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)