Advent u Veroni

Advent u Veroni
  • Polazak dolazak 29.11. – 2.12.2018.
  • Cijean putovanja po osobi 890 kn
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Sl. Broda, Đakova i Osijeka
  • Šifra ADEPOR07


Datum putovanja: 29.11. – 2.12.2018. autobusom iz Osijeka, Požege, Sl. Broda i Đakova

Trajanje putovanja: 3 dana/2 noćenja

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | OSIJEK, polazak
Polazak iz Osijeka u 23:00 sata s autobusnog kolodvora, peron 15, polazak iz Đakova u 23:45 (autobusni kolodvor)…

2. dan | PADOVA – BUSSOLENGO – VERONA
Polazak iz Slavonskog Broda u 00:30 (autobusni kolodvor), iz Rijeke (autobusni kolodvor) u 04:30h. Ugodna vožnja prema Italiji uz povremene odmore tijekom puta. U jutarnjim satima dolazak u Padovu. Po dolasku u Padovu pješice odlazimo do starog grada, Sveučilišta u Padovi i najstarijeg anatomskog kazališta na svijetu, razgled bazilike sv. Antona i samostana sv. Leopolda Mandića te gradskog trga Prato della Valle. Kraće slobodno vrijeme za ručak. Nastavak vožnje ka Bussolengu i čarobnom Božićnom selu koji se prostire na 7.000 m2. Milijuni lampica, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te zamamni mirisi slastica uz zvuke božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj! Nastavak vožnje i smještaj u hotel u Veroni. Prema želji uvečer mogućnost odlaska u centar javnim prijevozom u pratnji vodiču.

3. dan | VERONA
Doručak. Razgled Verone, „grada zaljubljenih“: Arena – Piazza Bra – Julijina kuća – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Slobodno vrijeme za posjet velikom božićnom sajmu sa preko 300 štandova na Piazzi Bra ispred veronske Arene. Prepoznatljivi simbol adventske Verone je velika zvijezda repatica koja u velikom luku izlazi iz amfiteatra. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom božićnom ugođaju. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. dan | VICENZA
Doručak i odjava iz hotela. Kraće zaustavljanje u Vicenzi, gradu velikog arhitekta Antonia Palladia. Šetnja gradskim središtem do katedrale, trga Piazza dei Signori i glavnog trga s Palladijevim spomenikom. Povratak vožnjom kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Hrvatsku u vrlo kasnim večernjim satima.

 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   890 KNCijena aranžmana po osobi uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, posjet Božićnom selu u Bussolengu, turističkog pratitelja, zakonsku jamčevinu, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i pripreme putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: nadoplata za jednokrevetnu sobu 360 kn, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene (plaćanje na licu mjesta), putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 95 kn.

Obvezna doplata na licu mjesta: boravišna pristojba od 1,50 Eur po osobi i noćenju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)