Cinque Terre, polazak iz Osijeka

Cinque Terre, polazak iz Osijeka
  • Polazak dolazak 16.5. - 19.5.2019.
  • Cijean putovanja po osobi 1.195 kn LM
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka i drugih gradova
  • Šifra EPOR55


Datum putovanja: 16.5. – 19.5.2019., garantirani polazak!
Autobusom iz Osijeka, mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit!

Trajanje putovanja: 3 dana/2 noćenja


VRIJEDNOST VIŠE: 
smještaj u odličnom hotelu, 100 m od pješčane plaže, ocjena na booking.com IZVANREDAN 9,0!

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | OSIJEK
Polazak autobusom iz Osijeka s Autobusnog kolodvora u 22:00. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Noćna vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim usputnim stajanjima.

2. dan | PARMA – RIVIJERA LA SPEZIA
Prijepodnevni dolazak u Parmu. Šetnja povijesnom jezgrom grada bogate i zanimljive povijesti: katedrala, trg Piazza del Duomo, biskupska palača, baptisterij, palača Pilotta, crkva San Giovanni Evangelista. Slobodno vrijeme u središtu Parme, jedne od gastronomskih prijestolnica Italije. Iz Parme potječe slavna tjestenina Barilla! Uživajte u bogatoj ponudi restorana i kavana, u odličnom capuccinu ili finom talijanskom aperitivu ili u dobrim mogućnostima za shopping. Nastavak puta prema području La Spezie. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan | LA SPEZIA – CINQUE TERRE
Nakon doručka cjelodnevni izlet u nacionalni park Cinque Terre, koji je zbog ljepote krajolika stavljen je na popis UNESCO-ve svjetske baštine. Slikoviti gradići priljubljeni uz stijene, okruženi zelenilom i morem privlače mnogobrojne posjetitelje. Svaki od pet gradića romantičan je i zanimljiv na svoj način: Riomaggiore, ribarsko naselje podno srednjovjekovne tvrđave, poznato po šetnici između Riomaggiore i Manarole nazvanoj Putem ljubavi (Via del Amor). Panoramska vožnja do obližnje Manarole koja se nalazi na strmim stijenama iznad ribarske luke; vožnja uz planinsko selo Corniglia, okruženo citrusima i maslinama do živopisne Vernazze, razgled mjesta: crkva svete Margarete od Antiohije, toranj Belforte, ostaci gradskih utvrda. Slobodno vrijeme za kavu i šetnju. Vožnja do šarmantnog ljetovališta Monterosso sa lijepom plažom, hotelima i vrlo zanimljivim starim gradom. Povratak na područje La Speziu vlakom i dalje autobusom do hotela. Večer slobodna za vlastite programe. Noćenje.

4. dan | LA SPEZIA – MODENA – MANTOVA – OSIJEK
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak do Modene, grada poznatog po čuvenom octu aceto balsamico. Grad romaničkih spomenika i središte vojvodstva Este doživjeti ćemo šetnjom do srca grada trga Piazza Grande do katedrale i velike gradske palače Palazzo Comunale. Zaustavljanje u Mantovi, mjestu svjetske kulturne baštine koju je izgradila plemićka obitelj Gonzaga. Kraći razgled povijesne jezgre ovog zanimljivog lombardijskog grada okruženog jezerima: trg Piazza Sordello, palača Ducale iz koje se vladalo gradom, katedrala sv. Petra i Pavla, utvrda sv. Juraja. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj uz kraća usputna zaustavljanja, te dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  1.295 KN 1.195 KN LAST MINUTE

Cijena aranžmana za dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe: 1095 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 270 kn

 

Cijena aranžmana uključuje: autobusni prijevoz, 2 noćenje s doručkom u hotelu 3*, izleti i razgledi prema programu, pratitelja Ora toursa, troškove organizacije i rezervacije, jamčevinu i osiguranje od odgovornosti.

Cijena aranžmana ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 270 kn, ulaznice koje nisu navedene kao uključene, boravišna pristojba u hotelu, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 95 kn.

Doplate na licu mjesta (prijave u agenciji, min. 15 osoba): karta za vlak i ulaznica u nacionalni park Cinque Terre cca 16 EUR po osobi; boravišna pristojba koja se plaća na recepciji hotela 2,00 EUR po osobi i danu.

 


I
zračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)