Dvorci Bavarske

Dvorci Bavarske
  • Polazak dolazak 28.5. - 31.5.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 1.290 kn FM
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka
  • Šifra EPOR30


Datum putovanja: 28.5. – 31.5.2020. autobusom iz Osijeka 

Trajanje putovanja: 3 dana/2 noćenja


VRIJEDNOST VIŠE:
smještaj u odličnom hotelu 4*, ocjena na booking.com VRLO DOBAR 8,5!

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | OSIJEK, četvrtak – polazak
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora u 22:00. (Mogućnost polaska iz Vukovara, Vinkovaca, Đakova i Sl. Broda.) Noćna vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim usputnim stajanjima.

2. dan | MÜNCHEN, petak
Jutarnji dolazak u München. Razgled grada autobusom i pješice: Königplatz, muzejska četvrt sa starom i novom pinotekom, Hofgarten, Prinzregentenstrasse, Ludwigstrasse sa sveučilištem, Maxsimilianeum, obala rijeke Isar, Marienplatz, gradska vijećnica, Residenz, katedrala Frauenkirche. Odlazak do dvorca Nymphenburg, ljetne rezidencije bavarskih vladara (ulaz uz doplatu). Razgled bogato ukrašenih prostorija u rokoko stilu, paviljona i parka koji okružuje dvorac. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za shopping u centru grada ili pivo i kobasice u jednoj od poznatih pivnica. Noćenje.

3. dan | IZLET U DVORCE BAVARSKE, subota
Nakon doručka slijedi cjelodnevni izlet u najljepše dvorce Bavarske. Vožnja do mjesta Hohenschwangau, gdje ja kralj Ludvig ll proveo djetinjstvo. Posjet Neuschwansteinu, svjetski poznatoj znamenitosti, „dvorcu iz bajke“ Ludviga ll. U bajkovitom okružju njemačkih Alpi, obilazak ovog dvorca sa zanimljivim unutarnjim prostorijama poput sale pjevača, prijestolne dvorane ili spavaće sobe Ludviga ll. osobit je doživljaj. Nastavak vožnje do dvorca Linderhof, omiljenog kraljevog dvorca, sagrađenog nakon posjete Versaillesu, okruženog parkom, terasama i paviljonima. Šetnja do umjetne Venerine spilje s jezercem i osvijetljenjem. Povratak u München. Odlazak javnim prijevozom do centra grada sa pratiteljem. Predlažemo odlazak u jednu od mnogobrojnih pivnica. Noćenje.

4. dan | CHIEMSEE – OSIJEK, nedjelja
Doručak. Odjava ih hotela. Vožnja do jezera Chiemsee, bavarskog mora. U mjestu Prien na obali jezera ukrcaj na brodić, kratka plovidba do otoka Herreninsel i razgledavanje kraljevskog dvorca Herrenchimsee, vjerne kopije francuskog Versaillesa. Osobito je zanimljiva velika dvorana ogledala, te raskošni vrt ispred dvorca. Ovisno o raspoloživom vremenu kraći razgled Salzburga. Nastavak putovanja kroz Austriju, Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Vinkovce/Osijek u kasnim večernjim satima.

 


CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI:  1.390 kn   1.290 KN FIRST MINUTE

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 1.4. ili do popunjenja mjesta po FM cijeni!

Doplata za jednokrevetnu sobu: 530 kn


Cijena paket-aranžmana uključuje:
prijevoz autobusom (visokopodnim) prema program, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4*, razglede prema program (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju), voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku, troškove organizacije putovanja i jamčevinu.

Doplate u agenciji (prijave uz rezervacije): putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 85 kn.

Doplate na licu mjesta (prijave u agenciji, min. 20 osoba): ulaznice u dvorac Neuschwanstein, Linderhof i Herrenchimsee te vožnja brodićem do otoka Chiemsee 35 €.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.


Napomena:
minimalan broj putnika za putovanje 35, a maksimalan broj putnika je 58. Program je prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)