Gardaland, Halloween

Datumi putovanja

20.10. - 22.10.2023.

Trajanje putovanja

2 dan/ 1 noćenje

Cijena paket-aranžmana po osobi

PolazakFIRST MINUTERedovna cijena
20.10.2023.-135 EUR (1017,16 kn)
FIRST MINUTE vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

HALLOWEEN U GARDALANDU
Gardaland se oblači u crno i narančasto. Ako se usuđujete, uživajte u malo opuštanja i uzbuđenja s vampirima, bundevama, duhovima, šišmišima i svim drugim vrstama zastrašujućih bića s ovog svijeta i izvan njega!


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, polazak, petak
Polazak autobusom iz Osijeka u 22:00 h s autobusnog kolodvora (peron 15), iz Đakova u 22:40 s autobusnog kolodvora, iz Slavonskog Broda u 23:15 s autobusnog kolodvora, iz ostalih gradova na upit. Noćna vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim usputnim stajanjima.

2. dan, GARDALAND, subota
Dolazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline: Fantasy, Adventure i Adrenaline. Za one najhrabrije su rollercosteri BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION – The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  te atrakcije za sve uzraste vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA, 4D Kino Mowgli’s Jungle Adventure, Jumanji Adventure i Labirint… I naposljetku dio za najmlađe posjetitelje Prezzemolo Land, Doremifarm, Transgardaland Express.. Boravak do večernjih sati. Vožnja do hotela. Smještaj, noćenje.

3. dan, SAFARI PARK – OUTLET – OSIJEK, nedjelja
Doručak. Vožnja prema SAFARI PARKU (ulaznica uz doplatu) gdje u jedinstvenom ugođaju, na 240.000 m2, slobodno šetaju životinje savane: žirafe, antilope, lavovi, tigrovi, zebre, nilski konji… Nastavak vožnje prema jednom od outleta. Slobodno vrijeme za kavu, kasni ručak i šoping. Polazak za Hrvatsku u poslijepodnevnim satima. Očekivani dolazak u Slavonski Brod/Đakovo/Osijek u noćnim satima.


CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom (visokopodnim) prema programu, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, pratitelja putovanja, razglede po programu, troškove organizacije i rezervacije.


CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: doplata za jednokrevetnu sobu: 23 EUR (173,29 kn), ulaznica u zabavni park Gardaland 33 EUR, ulaznica za Safari Park  odrasli 16 EUR, djeca 6-12 god. 10 EUR, djeca 3-5 god. 7 EUR; putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja cca 12 EUR.


Napomene:
– raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
– završno pismo – dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, i sl.)
– svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera.
– u slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Ora tours d.o.o. će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
– potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Napomena: Minimalan broj putnika za putovanje 40, a maksimalan broj putnika je 58. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.