Karneval u Veneciji + izlet otocima lagune

Karneval u Veneciji + izlet otocima lagune
  • Polazak dolazak 9.2. - 11.2.2018.
  • Cijean putovanja po osobi 730 kn FM
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka i Vinkovaca
  • Šifra EPOR010


Datum putovanja: 9.2. – 11.2.2018. autobusom iz Osijeka i Vinkovaca

VRIJEDNOST VIŠE: hotel u centru Lido di Jesola, prvi red do mora.
Ocjena hotela na booking.com “Vrlo dobar 8,0”!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | OSIJEK, VINKOVCI – POLAZAK
Polazak iz Osijeka u 23:00 sata s Autobusnog kolodvora (peron 15), a iz Vinkovaca u 23:45 s autobusnog stajališta u centru. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja.

2. dan | VENECIJA, LIDO DI JESOLO
Jutarnji dolazak u Veneciju do pristaništa Punta Sabbione i vožnja brodićem do Venecije (uz doplatu). Razgled grada: Trg sv. Marka, Duždeva palača, Most uzdisaja, Nove prokurative, toranj sa satom, ulica Mercerie, most Rialto, tržnica. Slobodno vrijeme za individualne programe. Povratak brodićem do Punte Sabbioni. Smještaj u hotel 3* u Lido di Jesolu. Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

3. dan | LIDO DI JESOLO, IZLET PO OTOCIMA LAGUNE, OSIJEK
Doručak. Slobodno vrijeme u Lido di Jesolu, jednom od vodećih ljetovališta u Italiji ILI predlažemo (uz doplatu) odlazak na organizirani izlet po otocima Lagune: Burano i Murano. Ukrcaj na brod i plovidba lagunom do Burana, otoka kuća najživljih boja u cijeloj laguni i tradicionalnog središta izrade poznate venecijanske čipke. Šetnja otokom. Plovidba do otoka Murano poznatog po izradi predmeta od stakla. Povratak brodićem do Punte Sabbioni i Lido di Jesola u ranim popodnevnim satima. Dolazak u Vinkovce/Osijek u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   830 KN   730 KN FIRST MINUTE

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 25.1.!

Doplata za jednokrevetnu sobu: 110 kn


Cijena aranžmana uključuje:
prijevoz turističkim autobusom, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u Lido di Jesolu, razgledi prema programu (bez ulaznice u objekte koji se posjećuju), pratitelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije putovanja.

Doplate u agenciji (prijave uz rezervacije): putno zdravstveno osiguranje 35 kn, osiguranje od otkaza putovanja 2,75% od ukupne cijene aranžmana (min. premija 50 kn).

Doplate na licu mjesta (prijave u agenciji, min. 20 prijavljenih osoba):
vožnja brodićem do Venecije 10 €, izlet brodom po otocima lagune Burano i Murano 15 €.

 

 

Izračun je rađen na osnovi 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days