Valentinovo i karneval u Veneciji

Valentinovo i karneval u Veneciji
  • Polazak dolazak 15.2. - 17.2.2019.
  • Cijean putovanja po osobi 750 kn FM
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka
  • Šifra EPOR010


Datum putovanja: 15.2. – 17.2.2019., garantirani polazak!

Autobusom iz Osijeka (mogućnost polaska iz Vukovara, Vinkovaca, Đakova i Sl. Broda)

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | OSIJEK – polazak
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora (peron 15) u 23:00 sati. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja.

2. dan |  VENECIJA – LIDO DI JESOLO
Jutarnji dolazak u Veneciju do pristaništa Punta Sabbione i vožnja brodićem do Venecije (uz doplatu). Razgled grada: Trg sv. Marka, Duždeva palača, Most uzdisaja, Nove prokurative, toranj sa satom, ulica Mercerie, most Rialto, tržnica. Slobodno vrijeme za individualne programe. Povratak brodićem do Punte Sabbioni. Smještaj u hotel 3* u Lido di Jesolu. Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

3. dan | LIDO DI JESOLO  – IZLET PO OTOCIMA LAGUNE – OSIJEK
Doručak. Slobodno vrijeme u Lido di Jesolu, jednom od vodećih ljetovališta u Italiji ILI predlažemo (uz doplatu) odlazak na organizirani izlet po otocima Lagune: Burano i Murano. Ukrcaj na brod i plovidba lagunom do Burana, otoka kuća najživljih boja u cijeloj laguni i tradicionalnog središta izrade poznate venecijanske čipke. Šetnja otokom. Plovidba do otoka Murano poznatog po izradi predmeta od stakla. Povratak brodićem do Punte Sabbioni i Lido di Jesola u ranim popodnevnim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   850 KN   750 KN FIRST MINUTE

FIRST MINUTE vrijedi do popunjenja mjesta po posebnoj ponudi!

Doplata za jednokrevetnu sobu: 110 kn


Cijena aranžmana uključuje:
prijevoz turističkim autobusom, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u Lido di Jesolu, razgledi prema programu (bez ulaznice u objekte koji se posjećuju), pratitelja putovanja, osiguranje jamčevine, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije putovanja.

Doplate u agenciji (prijave uz rezervacije): putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 95 kn.

Doplate na licu mjesta (prijave u agenciji, min. 20 prijavljenih osoba):
vožnja brodićem do Venecije 10 €, izlet brodom po otocima lagune Burano i Murano 15 €.

 

Izračun je rađen na osnovi 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)