Krakow, polazak iz Osijeka

Krakow, polazak iz Osijeka
  • Polazak dolazak 5.10. - 8.10.2018.
  • Cijean putovanja po osobi 990 kn
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz autobusom iz Vinkovaca i Osijeka
  • Šifra EPOR66


Datum putovanja: 5.10. – 8.10.2018. autobusom iz Vukovara, Vinkovaca i Osijeka

Trajanje putovanja: 3 dana/ 2 noćenja

 

Vrijednost više: smještaj u hotelu 4*, ocjena booking.com 8,7!

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | OSIJEK – polazak
Polazak autobusom iz Osijeka s dogovorenog polazišta u 22.00 sata.  (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku s kraćim usputnim zaustavljanjima.

 2. dan | WADOVICE – KRAKOW
Jutarnji dolazak u Wadowice, rodno mjesto Ivana Pavla ll. Odlazak i razgled crkve i rodne kuće Karola Wojtyle. Slobodno vrijeme za kavu. Kraća vožnja do Krakowa. Razgled grada: Trg glavne tržnice, glavni trg grada i drugi po veličini u Europi nakon Trga sv. Marka u Veneciji, Florijanova vrata, utvrda Barbican, toranj i crkva sv. djevice Marije, poznate po svom oltaru i zvuku trube svakog sata. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan | KRAKOW – AUSCHWITZ – KRAKOW
Doručak. Nastavak razgleda grada. Krakow, grad savršeno očuvanog arhitektonskog umjetničkog bogatstva, na listi je svjetske baštine UNESCO-a, jedan od centara kulture, religije i znanosti ovog dijela Europe. Odlazak na brdašce Wawel gdje se nalaze Kraljevski dvorac, jedna od najljepših renesansnih palače Europe, i katedrala, mjesto krunjenja i posljednje počivalište poljskih kraljeva. Odlazak do poznate židovske četvrti Kazimirova. Predlažemo posjet Muzeju tvornici Oscara Schindlera. Slobodno vrijeme za otkrivanje povijesti i kulture ili odlazak u Auschwitz, nekad najvećeg koncentracijskog logora, a koji danas predstavlja dio Unescove svjetske baštine, obilazak u pratnji vodiča. Povratak u Krakow. Noćenje.

4. dan | WIELICZKA – OSIJEK
Nakon doručka odjava iz hotela. Vožnja do Wieliczke, rudarskog gradića gdje ćemo obići jedinstveni rudnik soli u kojem su rudari u labirintu rovova, prolaza, podzemnih dvorana i jezera uklesali brojne kapelice s oltarima, kipovima i raznim drugim ukrasima. Kraće vrijeme slobodno. Vožnja prema Osijeku uz usputna kraća zaustavljanja. Očekivani povratak u kasnim večernjim satima

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  990 kn

Cijena aranžmana za dijete do 12 god. u sobi sa dvije odrasle osobe: 910 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 390 kn

 

Cijena aranžmana uključuje: autobusni prijevoz na opisanoj relaciji, 2 noćenje s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, izleti i razgledi prema programu, stručnog voditelja putovanja Ora tours, troškove organizacije i rezervacije, jamčevinu i osiguranje od odgovornosti.

Doplate u agenciji (prijave uz rezervacije): zdravstveno osiguranje i rizik od otkaza 95 kn, izlet u koncentracijski logor Auschwitz 100 kn – min. 25 prijavljenih.

Doplate na licu mjesta (prijave u agenciji, min. 20 prijavljenih): ulaznica u rudnik soli Wieliczka 20 €.

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)