Ljeto na Ohridu

Ljeto na Ohridu
  • Polazak dolazak 14.7. – 19.7.2018.
  • Cijean putovanja po osobi 1.275 kn
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka
  • Šifra EPSTL04


LJETO NA OHRIDU

Datum putovanja: 14.7. – 19.7.2018. autobusom iz Osijeka

Trajanje putovanja: 5 dana/ 4 noćenja

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | polazak
Polazak u 21:00h sa Zrinjevca iz Osijeka. Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz usputna stajanja radi carinskih formalnosti i odmora… Vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju…

2. dan | OHRID
…do Makedonije. Dolazak u Ohrid u prijepodnevnim satima. Po dolasku smještaj u sobe i slobodno vrijeme za odmor i okrjepu. U poslijepodnevnim satima idemo u orijentacijski obilazak Ohrid uz stručno vodstvo. Večera. Noćenje.

3. – 5. dan | OHRID, SV. NAUM, fakultativni izlet u TIRANU, OHRID
Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u čarima Ohrida.
U jednom od tih dana bit će organiziran izlet brodom do Sv. Nauma. Sveti Naum je mali kompleks pravoslavnog svetišta koje se nalazi na samoj granici sa Albanijom koji ima prekrasnu plažu za kupanje i odmor… Osim Svetog Nauma, organiziran je izlet i u Tiranu, glavni grad susjedne Albanije. Povratak u Ohrid. Večera. Noćenje.

6. dan | OHRID, OSIJEK
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Osijeku uz usputna stajanja radi carinskih formalnosti i odmora. Dolazak u Osijeku večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   1.275 KN   

 

Cijena aranžmana uključuje:prijevoz modernim turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, 4 polupansiona u hotelu Čingo 3*, osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine, troškove organizacije i rezervacije.

Cijena aranžmana ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, ulaznice za kulturno povijesne spomenike, fakultativni izlet u Sveti Naum 10 €, fakultativni izlet u Tiranu 25€, dodatno putno osiguranje.


Više informacija o smještaju:
hotelu Čingo 3*, sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne. Hotel je smješten u samome centru grada, a ima besplatan WIFI. U blizini hotela nalaze se mnogi restorani, autobusno i taxi stajalište. Unutar hotela nalazi se restoran, caffe bar. Svaka soba ima svoje kupaonicu sa fenom i higijenskim potrebama, TV.
U Makedoniji valuta je MKD.

Napomena: cijena od 1.275 kn odnosi se na gotovinsko plaćanje.

 

Za putovanje je potrebno minimalno 35 putnika.

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)