Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu
  • Polazak dolazak 5.12.| 13.12.| 20.12.2020.
  • Cijean putovanja po osobi od 150 kn
  • Smještaj -
  • Prijevozautobusom iz Osijeka, Đakova...
  • Šifra ADHROR02

 

Datumi putovanja: 5.12.| 13.12.| 20.12.2020. autobusom iz Osijeka, Đakova, Sl. Broda, Požege i N. Gradiške

Istražite s nama čari Adventa!

 

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 9:00h, iz Đakova (autobusni kolodvor) u 9:15h, iz Sl. Broda (parking Plodine) u 10:00h, iz Požege (autobusni kolodvor) u 10:00h (privoz putnika do Nove Gradiške i priključenje grupi), iz N. Gradiške (autobusni kolodvor) u 11:00h.
Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.
Ugodna vožnja autocestom uz usputne odmore do Zagreba. Kraći razgled grada uz stručno vodstvo (pješice) Zgrada Hrvatskoga sabora – kula Lotršćak – Markov trg – Crkva Sv. Marka – Katedrala – Trg bana Jelačića – Ilica… Uživanje u čarobnoj zimskoj idili i adventskom ugođaju na božićnom sajmu uz mirisne i slasne gastrodelicije, originalne suvenire i predstavljanje vinara, kreativaca, vrhunskih hrvatskih restoratera… Sve to, a i više od toga ćete vidjeti, čuti i okusiti na Adventu u Zagrebu. Ova tradicionalna predblagdanska manifestacija se održava na više lokacija u središtu grada s bogatim kulturno-zabavnim programom. Zadržavanje u Zagrebu do cca 19:00.
Nastavak vožnje prema kućama, kamo stižemo u kasnim noćnim satima.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI: 

POLAZAK IZ OSIJEKA I ĐAKOVA:  195 KN

POLAZAK IZ POŽEGE, SLAVONSKOG BRODA I NOVE GRADIŠKE: 150 KN

 

Cijena paket-aranžmana po osobi: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja grupe, sve razglede prema programu te troškove jamčevine i organizacije putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji).


Doplata na licu mjesta:
jednosmjerna vožnja uspinjačom 5 kn.

Minimalan br. prijavljenih putnika: 30

 

Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)