Advent u Beču, 2 dana

Advent u Beču, 2 dana
  • Polazak dolazak 7.12. - 08.12.2019.
  • Cijean putovanja po osobi 690 kn
  • Smještaj hotel 3*/ 4*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka, Vinkovaca i Vukovara
  • Šifra EPOR62


Datumi putovanja: 7.12. – 8.12.2019. 

Autobusom iz Osijeka, Vinkovaca i Vukovara, 1 noćenje

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | subota
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora (peron 15) u 01.00 sati. Vožnja kroz Mađarsku s kraćim usputnim zaustavljanjima. Jutarnji dolazak u Beč. Po dolasku slijedi orijentacijska šetnja po gradu. Slobodno vrijeme za za shopping i uživanje u blagdanskom ugođaju austrijske prijestolnice! Vrijeme za individualni posjet nekima od slavnih bečkih muzeja: KHM – povijesno umjetnički muzej, Carska riznica, Muzej prirodnih znanosti, Albertina, Museumquartier itd, posjet slavnim bečkim kavanama-slastičarnicama, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, posjet bečkom akvariju ili nekom od brojnih božićnih sajmova itd. Uživajte u svjetlucavim ukrasima, mirisu kuhanog vina, kupovini božićnih poklona… Posjetite najočekivaniju izložbu u ovoj godini u Muzeju povijesne umjetnosti „Caravaggio i Bernini“. Svi ljubitelji barokne umjetnosti će napokon doći na svoje, 70-ak remek-djela talijanskom baroka po prvi puta će biti izloženo na jednom mjestu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan | nedjelja
Nakon doručka odjava iz hotela. Vožnja prema dvorcu Schönbrunn, jednom od najljepših baroknih palača Europe. To je bila ljetna rezidencija carice Sisi. Razgled dvorca uz doplatu ili šetnja velikim parkom i posjetom božićnog sajma ispred dvorca. Slijedi panoramski razgled grada: dvorac Belvedere, Opera, gradska vijećnica, Parlament, te u nastavku šetnja centrom grada: Hofburg, Graben, katedrala Sv. Stjepana, Kärtnerstrasse… Slobodno vrijeme. U popodnevnim satima odlazak iz Beča, usputno zadržavanje kod kuće čuvenog arhitekta Hundertwassera. Očekivani povratak u večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  690 KN 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 250 kn

 

Cijena paket-aranžmana uključuje:prijevoz autobusom (visokopodnim) prema programu, 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama u hotelu 3*/4*, razglede prema program (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju), voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku, troškove organizacije putovanja i jamčevinu.

Doplate u agenciji (prijave uz rezervacije): putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 90 kn.

Doplate na licu mjesta (prijave u agenciji, min. 15 prijavljenih osoba): ulaznica za dvorac Schönbrunn (Imperial tura) 16 €
Više informacija o izložbi:https://caravaggio-bernini.khm.at/en/

Napomena: o točnom vremenu polaska iz Vinkovaca i Vukovara bit ćete obaviješteni 7 dana do putovanja.


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.


Napomena:
minimalan broj putnika za putovanje 35, a maksimalan broj putnika je 58. Program je prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.


Austrija 
država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je  83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.725.000. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj.Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.


Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)