Plitvička jezera

Plitvička jezera
  • Polazak dolazak 7.11.| 28.11.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 290 kn
  • Smještaj -
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka, Đakova..
  • Šifra HRARR02


Datumi putovanja: 7.11.| 28.11.2020. autobusom iz Osijeka, Đakova, Sl. Broda, Požege i N. Gradiške

Područje Plitvičkih jezera, proglašeno je nacionalnim parkom još 1949. godine i ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Mnogi stručnjaci i posjetitelji ustvrdili su da ništa slično ne postoji u svijetu te ih je UNESCO 1979. godine uvrstio na Popis svjetske prirodne i kulturne baštine. To je šumoviti planinski kraj kroz koji se, jedno ispod drugog, niže šesnaest prekrasnih jezera i jezeraca kristalne modrozelene boje. Vodom ih pune mnoge rječice i potoci, međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima.

 

Polazak autobusa u 5:00 iz Osijeka (autobusni kolodvor, peron 15), u 5:45 iz Đakova (autobusni kolodvor), u 6:15 iz Slavonskog Broda (parking kod Plodina), u 6:15 iz Požege (autobusni kolodvor) u 7:15 iz Nove Gradiške (autobusni kolodvor). Vožnja autocestom u smjeru Karlovca i Slunja te panoramski prolazimo pored Rastoka – koje zovu još i “male Plitvice” zbog prekrasnih slapova koje tvori rijeka Slunjčica. Nastavak vožnje do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni Unesco-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode. Uživati ćete u ljepotama Donjih i Gornjih jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak. Planiran polazak natrag oko 17 h i dolazak u Slavoniju u kasnim večernjim satima.
Napomena: preporučamo udobnu, vodonepropusnu obuću i topliju odjeću, kabanicu i/li kišobran.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI:  290 KN

Cijena za djecu do 12 god. u pratnji dvije odrasle osobe:  220 kn

 

Cijena paket-aranžmana po osobi: prijevoz turističkim autobusom, ulaznicu za NP Plitvička jezera, voditelja putovanja, troškove organizacije putovanja i osiguranje od odgovornosti.

Cijena aranžmana ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji).


Putno osiguranje:
preporučujemo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.


Napomene:

– za državljane RH potrebna je važeća osobna iskaznica
– agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 20
– turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama…
– ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.

 

Minimalan br. prijavljenih putnika: 20

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)