Nova godina u Amsterdamu, autobusom

Nova godina u Amsterdamu, autobusom
  • Polazak dolazak 29.12.20. – 03.01.2021.
  • Cijean putovanja po osobi 1.699 kn FM
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz autobusom iz Zagreba
  • Šifra NGPTL07


Datum putovanja: 29.12.2020. – 3.1.2021. autobusom iz Zagreba

Trajanje putovanja: 6 dana/3 noćenja


VRIJEDNOST VIŠE:
odličan hotel Hilton 4* u Amsterdamu, centar dostupan javnim prijevozom!

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | ZAGREB
Polazak u 20.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Slijedi noćna vožnja autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz kraća zaustavljanja tokom puta.

2. dan | AMSTERDAM
Nastavak vožnje prema Amsterdamu. Dolazak u Amsterdam predviđen u ranim popodnevnim satima. Slijedi prijava u hotel, smještaj i kratki odmor. Odlazak u centar grada javnim gradskim prijevozom uz pratnju vodiča. Krećemo sa razgledom grada i upoznavanjem sa samim centrom: Kraljevska palača – Židovska četvrt – Glavni gradski trg Dam – Kuća Anne Frank – Rembrandtova Kuća. Nakon razgleda glavnih znamenitosti slobodno vrijeme za vlastite programe. Preporučamo posjet jednom od mnogobrojnih amsterdamskih muzeja. Za one koji žele, mogućnost nezaboravne vožnje amsterdamskim kanalima iz koje ćete upoznati Amsterdam iz sasvim drugačije perspektive (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan | AMSTERDAM – MALA HOLANDSKA TURA
Doručak. Preporučamo fakultativni izlet na Malu Holandsku turu. Oni koje ne žele ići mogu obilaziti amsterdamske muzeje. Oni koji će ići sa nama, prvo idemo prema sjeveru Nizozemske do Zaanse Schanse – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gdje se nalaze najljepši primjerci vjetrenjača u Nizozemskoj i gdje ćemo vidjeti manufakturu klompi – tradicionalni nizozemski proizvod. Potom idemo u Edam, grad poznat po izradi sira (Svi smo čuli za poznati sir Edamer). Slijedi posjet prekrasnim ribarskom selu Volendam. Volendam je romantična ribarska luka s mnoštvom ribljih restorana. Slobodno vrijeme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz more i nabavku suvenira. Povratak u Amsterdam. Ponovno odlazimo u grad javnim gradskim prijevozom te nastavljamo razgled centra grada: Leidseplein – Rembrantsplein – Munt, tržnica cvijeća – Begijnhof – Museumplein. Prošetati ćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih svjetiljki. Posjetiti ćemo i plutajuću tržnicu cvijeća Bloemenmarkt na kanalu Singel. Odmah do tržnice nalazi se Mint Tower, ostatak glavnog ulaza u stari grad. Šetnju nastavljamo prema nizozemskoj operi gdje se s jednog od mostova pruža pogled na najpoznatiji most u Amsterdamu, Magere brug (mršavi most). Most se često može vidjeti u filmovima, kao npr. u James Bondu “Dijamanti su vječni”. Prolazimo i pokraj Trga Muzeja na kojemu se nalazi slavni Rijksmuzej, muzej Vincenta Van Gogha, Coster brusionice dijamanata i u novije doba najposjećenija turistička atrakcija I AMsterdam. Nakon posjeta brusionici dijamanata u kojoj možete kupiti dijamante po tvorničkim cijenama, slobodan ostatak dana u Amsterdamu za šetnju i kupovinu te naravno pripreme za najluđu noć u godini. Doček nove godine na jednom od amsterdamskih trgova ili u nekom od barova i pubova. Noćenje.

Sretna Nova godina!

4. dan | AMSTERDAM – VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM
Kasniji doručak. Preporučamo fakultativni izlet na Veliku Holandsku turu. Prvo idemo u posjet Den Haagu, sjedištu nizozemske vlade i kraljice. Šetnja povijesnom jezgrom grada. Nastavljamo par kilometara do obala Sjevernog mora, do poznatog ljetovališta Scheveningenu, gradiću poznat po dugačkoj pješčanoj plaži i šetnici s luksuznim hotelima i kasinima. Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz obalu te kavu. Slijedi odlazak do Delfta, jednog od najstarijih Nizozemskih gradova, čuvenog po proizvodnji plavog porculana. Razgled grada; NiueWekerk s grobnicom nizozemskih vladara, gradska vijećnica, stara gradska jezgra. Nastavak puta prema Rotterdamu: tijekom razgleda vidjeti ćemo Rotterdam, grad sa najvećom i najprometnijom lukom u Europi. Panoramski razgled autobusom te mogućnost uspona na toranj Euromast, simbol Rotterdama, odakle se pruža veličanstven pogled na cijeli grad. Povratak u Amsterdam u večernjim satima te slobodan ostatak dana. Noćenje.

5. dan | AMSTERDAM
Doručak. Nakon doručka polagano spremanje i odjava iz hotela. Još jednom svi skupa odlazimo u centar grada, na posljednju kavicu i poneki suvenirčić. U poslijepodnevnim satima krećemo prema Zagrebu i Hrvatskoj. Slijedi vožnja kroz Nizozemsku, Njemačku, Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja tokom puta radi okrijepe.

6. dan | AMSTERDAM – ZAGREB
Noćna vožnja kroz Njemačku, Austriju, Sloveniju do Hrvatske. Dolazak u Zagreb predviđen u ranim jutarnjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  1.899 kn 1.699 KN FIRST MINUTE

FIRST MINUTE cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!


Cijena paket-aranžmana uključuje:
prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu, smještaj na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama u hotelu 4* (Hampton by Hilton), licenciranog turističkog pratitelja, sve razglede prema programu u Amsterdamu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 900 kn, boravišnu pristojbu u hotelu 3*/ 4* u Nizozemskoj cca 2,5 Eura po osobi i noćenju – plaćanje na licu mjesta na recepciji, povratne dnevne karte od aerodroma do centralne amsterdamske stanice je 7,8 Eura (računajte na kupnju barem 3 povratne karata koje ćemo koristiti prilikom odlaska na razglede), ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), putno osiguranje 


Fakultativni izleti (plaćanje uz rezervaciju):

Mala holandska tura 90 kn
Velika holandska tura 150 kn
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica

Informativne cijene ulaznica (mogu biti podložne promjeni): vožnja brodom po kanalima u Amsterdamu 15 Eur po osobi (doplata na licu mjesta), ulaznice za muzeje Van Gogha Amsterdam 17 Eur, Rijskmuzej Amsterdam 17,5 Eur, kuća Anne Frank 9 Eur, Rembrandtova kuća 12,5 Eur.


Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5, 6, 7, 8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala iza 2. vrata doplata po osobi 100 kn
-ostala raspoloživa sjedala doplata po osobi 50 kn


Više informacija o smještaju:
hotel Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol 4*, https://www.hilton.com/en/hotels/amsaahx-hampton-amsterdam-airport-schiphol/

 

Napomena: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

Važne napomene:
Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.
Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).
Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Korisne informacije: 
Valuta u Amsterdamu je Euro (1 Euro je cca 7,55 kn).
Cijena javnog prijevoza (bus/tramvaj) u Amsterdamu je 2,6 Eura u jednom smjeru – vrijedi 1h.
Dnevna karta za javni prijevoz: 1 dan Eur 6,50; 2 dana 12 Eur; 3 dana 16,50 Eur.

 

Minimalan broj putnika: 40

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)