Nova godina u Amsterdamu, autobusom

Nova godina u Amsterdamu, autobusom
  • Polazak dolazak 28.12.2019. – 2.1.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 2.690 kn FM
  • Smještaj hoteli 4*
  • Prijevoz autobusom iz Zagreba
  • Šifra NGEPBO07


Datum putovanja: 28.12.2019. – 2.1.2020. autobusom iz Zagreba

Trajanje putovanja: 6 dana/4 noćenja


VRIJEDNOST VIŠE:
izlet Nizozemska tura uključen u cijenu! Program bez noćne vožnje u polasku!

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | ZAGREB – FRANKFURT
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:00 sati. Vožnja kroz Austriju i Njemačku dolinom Dunava Put se nastavlja preko Regensburga i Nürnberga prema Frankfurtu. Razgled središta Frankfurta na Majni, poslovnog i bankarskog središta Njemačke: trg Römer s povijesnim zgradama – Gradska vijećnica – crkva sv. Pavla, mjesto prvog pokušaja ujedinjenja Njemačke – obala Majne – katedrala. Smještaj u hotel na području Frankfurta/okolice. Noćenje.

2. dan | FRANKFURT – AMSTERDAM
Doručak. Nastavak vožnje kroz Njemačku prema Nizozemskoj uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Amsterdam. Razgled grada: trg Dam – Kraljevska palača – Tržnica cvijeća na Singelu – glavna trgovačka ulica Kalverstraat – Spui – trg Leidseplein. Slobodno vrijeme u gradskom središtu. Amsterdam je grad bogate povijesti ispresjecan s 160 kanala i 90 otočića. Doživite grad u kojem je gotovo sve dozvoljeno, koji je oduvijek primao putnike i pomorce iz cijelog svijeta, grad zlatnog sjaja Nizozemske 17. stoljeća, mjesto bogatog noćnog života, tipičnih cafea i barova u toplim tonovima smeđe boje, grad bicikla i slavnih slikara… Posebno lijep dojam u ovo doba godine je Festival svjetlosti. Fakultativna vožnja kanalima koja će zaokružiti dojam o ovom zanimljivom gradu: kanal Keizergracht s otmjenim palačama – kanal Prinsengracht – luka Amsterdama – željeznička stanica – mostovi na rijeci Amstel. Doživite kanale, mostove i trgove u posebnom ozračju igre svjetlosti! Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan | IZLET PO NIZOZEMSKOJ
Doručak. Cjelodnevni izlet po Nizozemskoj. Posjet Delftu, najljepšem povijesnom gradu i prvoj prijestolnici Nizozemske. Prošetati ćemo do glavnoga trga s Gradskom vijećnicom i Novom crkvom s grobnicama nizozemskih vladara. Razgled grada nastavlja se šetnjom uz romantične kanale, riblju tržnicu, Staru crkvu i Prinsenhof, dvor Vilima Oranskog. Delft je rodni grad velikog slikara Vermeera, autora „Djevojke s bisernom naušnicom“, a brojni su gradski motivi Delfta na njegovim slikama. Slobodno vrijeme za kavu, kušanje nizozemskog specijaliteta poffertjes ili kupovinu predmeta od poznatog delftskog plavog porculana. Posjet Den Haagu sjedištu nizozemske vlade. Prošetati ćemo kroz unutarnja dvorišta parlamenta uz jezero i vidjeti trg s kipom Wilima Oranskog. Našu turu po Nizozemskoj završiti ćemo uz obalu Sjevernog mora u poznatom ljetovalištu Scheveningen. Osvježavajuća šetnja uz dugu pješčanu plažu, popodnevna kava uz pitu od jabuka sa šlagom ili pržene ribice ili plodovi mora na nizozemski način upotpuniti će dojam ovog izleta. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan | AMSTERDAM I JEZERO IJSELMEER
Doručak. Posjet području jezera Ijselmeer sjeverno od Amsterdama, to je područje „idilične Nizozemske“ zelenih pašnjaka, poldera, vjetrenjača i tipičnih naselja. Posjet ribarskom i turističkom mjestu Volendam na obali jezera. Na ovom ćete mjestu moći kupiti tipične nizozemske suvenire i uživati u šetnji ljupkim malim ribarskim gradićem. Posjet tradicionalnoj radionici klompi i farmi gdje se proizvodi poznati nizozemski sir. Kratka vožnja do središta Amsterdama. Nastavak razgleda grada. Posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster diamonds uz prikaz načina izrade nakita. Slobodno vrijeme za posjet muzejima (Rijksmuseum, Muzej Van Gogha, Stedelijk museum: ova su 3 muzeja jedan do drugoga u muzejskoj četvrti) ili osobne programe. Povratak u hotel. Navečer moguć zajednički odlazak na doček Nove godine na gradskim ulicama i trgovima. (organizacija dočeka Nove godine je u nadležnosti gradskih vlasti i turističkog ureda). Noćenje.

SRETNA NOVA GODINA!

5. dan | AMSTERDAM – VOŽNJA PREMA NJEMAČKOJ 
Doručak. Nakon odmora od dočeka Nove godine odlazak iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu Amsterdama za dodatne posjete muzejima. kupovinu suvenira ili posjete brojnim pivnicama i restoranima. 1. siječnja u Amsterdamu su otvorene suvenirnice, kao i dio trgovina i muzeja Odlazak iz Amsterdama u večernjim satima s mjesta po dogovoru. Noćna vožnja prema Njemačkoj.

6. dan | VOŽNJA KROZ NJEMAČKU – ZAGREB
Nastavak vožnje kroz Njemačku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim poslijepodnevnim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  2.890 kn  2.690 KN FIRST MINUTE

FIRST MINUTE cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!


Cijena paket-aranžmana uključuje:
prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu, smještaj na osnovi ukupno 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelima 3/4*: 1 noćenje s buffet doručkom u Njemačkoj u hotelu 3/4* u okolici Frankfurta, 3 noćenja s buffet doručkom u Nizozemskoj u hotelu 3/4* u okolici Amsterdama; razgledavanja prema programu, turističkog pratitelja tijekom putovanja, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena paket-aranžmana ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 1.190 kn, boravišnu pristojbu u hotelu u Nizozemskoj 2,30 Eur po osobi i noćenju plaćanje na licu mjesta na recepciji, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), putno osiguranje.


Popusti: djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.


Informativne cijene ulaznica
(mogu biti podložne promjeni): vožnja brodom po kanalima u Amsterdamu 14 Eur po osobi (doplata na licu mjesta), ulaznice za muzeje Van Gogha Amsterdam 19 EUR, Rijskmuzej Amsterdam 20 Eur.

 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 100 kn

Napomena: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

 

Minimalan broj putnika: 40

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)