Nova godina u Beogradu

Nova godina u Beogradu
  • Polazak dolazak 30.12.19. – 1.1.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 899 kn FM
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Zagreba
  • Šifra NGPUT18


Datum putovanja: 30.12.19. – 1.1.2020. autobusom iz Zagreba (mogućnost polaska iz Sl. Broda)

Trajanje putovanja: 3 dana/ 2 noćenja


VRIJEDNOST VIŠE:
hotel u centru Beograda!

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | ZAGREB – BEOGRAD
Polazak autobusa u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda – beogradska Arena – Sava Centar. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: Bulevar revolucija – Čuvena skupština Terazije – Trg republike i legendarni konj – glavna trgovačka i turistička ulica Beograda, ulica Kneza Mihajla – stara beogradska tvrđava Kalemegdan – Zvonik – Stari Bunar – Barokna vrata – Srednjevjekovna kula Nebojša – Crkva Ružica. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Preporučamo pogled na ušće rijeke Save u Dunav, koji se pruža sa tvrđave Kalemegdan ili posjet vojnom muzeju u sklopu tvrđave. Navećer izlazak u neki od mnogobrojnih klubova ili splavova. Noćenje.

2. dan | BEOGRAD – NOVI SAD
Doručak. Ujutro preporučamo fakulativni izlet u Novi Sad. Po dolasku u Novi Sad, u pratnji vodiča kreće se u razgled Novog Sada; Trg Slobode – Katedrala – Gradska kuća – Rimokatolička crkva Sv.Marije – Srpsko narodno pozorište – Zmaj Jovina pješačka zona – Petrovaradinska tvrđava… Kraće slobodno vrijeme za kavu i vlastite sadržaje. Povratak u Beograd predviđen u kasnim poslijeopdnevnim satima. Pripreme za najluđu noć. Doček Nove 2020. na ulicama i trgovima Beograda ili u nekom od brojnih barova, splavova. Noćenje.

SRETNA NOVA GODINA!

3. dan | BEOGRAD – ZAGREB
Kasnije ustajanje. Doručak. Nastavak razgleda grada: Preporučamo fakultativni izlet Marakana i Kuća Cvijeća. Odlazak do najljepšeg kvarta Beograda – Dedinja. Posjetiti ćemo Titov grob i pozntu „ Kuću cvijeća “. Slijedi razgled poznatog Beogradskog stadiona “Marakana”. Slobodno poslijepodne za šetnju po boemskoj SKADARLIJI. Odlazak iz Beograda u popodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 
999 KN  899 KN FIRST MINUTE

FIRST MINUTE cijene vrijede do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!
 


Cijena paket-aranžmana po osobi uključuje:
prijevoz turističkim autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u depadansama 3* u Beogradu, smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama, licenciranog turističkog pratitelja, sve razglede prema programu u Beogradu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja.

Cijena paket-aranžmana ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 400 kn, obavezna doplata za boravišna pristojba i osiguranje: 1 – 3 € po osobi (plaćanje pratitelju putovanja u eurima), fakultativni program, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), putno osiguranje (preporučujemo).


Fakultativni sadržaji: 

– izlet u Novi Sad: 150 kn po osobi (plaćanje uz rezervaciju)
– Maracana i Kuća cvijeća: 10 Eur po osobi (plaćanje na licu mjesta, uključuje ulaznice)

Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica.


Više informacija o hotelu – smještaj u depadansama 3*:
Belgrade City Hotel vam nudi pristupačnu udobnost u samom centru grada. Hotel je popularan izbor i za goste koji prvi put dolaze u Beograd, kao i za njegove stalne posjetitelje. Belgrade City Hotel ima divan položaj nasuprot glavne željezničke stanice, a u susjedstvu je atraktivnih klubova i riječnih splavova, nadaleko poznatog Beogradskog noćnog života. Glavne atrakcije razgledanja Beograda su na maloj pješačkoj udaljenosti.
Hotel raspolaže sa 87 soba raspoređenim u dvije zgrade, glavna zgrada sa 4* i zgrada depadansa sa 3*. Gosti će imati smještaj u zgradi depadanse 3*.
Zgrada depadansa ima 29 soba, a svaka je jednostavno i ukusno uređena. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu i nude sve pogodnosti sukladno kategorizaciji 3*.


Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– 1. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
– 2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
– sjedala iza 2. vrata – 100 kn
– ostala raspoloživa sjedala – 50 kn


Važne napomene:

– Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
– Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.
– Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)
– Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta
– Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
– Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Minimalan broj putnika za putovanje je 40.

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)