Nova godina u Budvi i Dubrovniku

Nova godina u Budvi i Dubrovniku
  • Polazak dolazak 29.12.19. – 1.1.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 1.390 kn FM
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz autobusom iz Zagreba
  • Šifra NGEPMT07


Datum putovanja: 29.12.2019. – 1.1.2020. autobusom iz Zagreba

Trajanje putovanja: 4 dana/ 3 noćenja

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | ZAGREB – HERCEG NOVI – BUDVA
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb u 5:00 sati. Vožnja (moguć ukrcaj putnika u Karlovcu i Splitu uz prethodnu najavu u agenciji) do Crne Gore, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Nakon obavljanja graničnih formalnosti vožnja prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leopolda u kojem se nalazi njegova relikvija. Nakon kraćeg razgleda polazak prema Budvi. Smještaj u hotel. Mogućnost odlaska s pratiteljem putovanja do mjesta. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan | fakultativni izlet BOKOKOTORSKI ZALJEV ( PERAST – KOTOR)
Nakon doručka predlažemo izlet u Bokokotorski zaljev koji se smatra jednim od najljepših zaljeva na svijetu. Dolazak u Perast, barokni gradić kojeg krase autentične kamene kuće. Slijedi vožnja brodićem do umjetnog otočića Gospa od Škrpjela, na kojem se nalazi istoimena crkva iz 17 stoljeća, zaštitnica pomoraca i ribara. U crkvi ćete, između ostalog, imati priliku vidjeti i nesvakidašnju tapiseriju koju je tijekom 25 godina izrađivala supruga mornara čekajući da se vrati. Odlazak prema Kotoru, čiji je Stari grad pod zaštitom UNESCO-a. Grad je opasan starim, preko 4 km dugim zidinama koje skrivaju palače plemićkih obitelji, bogato dekorirane crkve, te jednu od najstarijih katedrala u Europi – katedralu sv. Tripuna. Nakon razgleda Kotora slobodno vrijeme za ručak. Nastavak vožnje do mjesta Tivat i šetnja kroz luksuznu luku Porto Montenegro, u kojoj su usidrene najluksuznije jahte na Jadranu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan | fakultativni izlet MONTENEGRO TOUR (CETINJE – NJEGUŠI)
Doručak. Predlažemo i izlet koji će nam dati uvid u tradiciju, kulturu, povijest i spektakularne pejzaže Crne Gore. Već je sama vožnja serpentinama kroz predivne predjele netaknute prirode do nekadašnje crnogorske prijestolnice oduševljavajuća. Cetinje – grad muzej neće nikoga ostaviti ravnodušnim svojom autentičnom arhitekturom, velikim brojem povijesnih građevina, relikvija i samostana… Uz šetnju gradom, posjećujemo Muzej kralja Nikole smješten u rezidenciji posljednjeg crnogorskog vladara Nikole I Petrovića Njegoša, u kojem su izloženi najznačajniji eksponati iz crnogorske političke, vojne i kulturne povijesti.
U nastavku posjećujemo selo Njeguši, kolijevku vladara iz dinastije Petrović. Preporučamo da probate poznati njeguški sir i pršut sa domaćim kruhom, kao i domaće vino ili medovaču. Povratak u hotel je u poslijepodnevnim satima. Priprema za najluđu noć u godini. Doček Nove godine na gradskom trgu uz bogat novogodišnji program. Noćenje.

SRETNA NOVA GODINA!

4. dan | BUDVA – DUBROVNIK – ZAGREB
Doručak Slijedi vožnja do Dubrovnika te šetnja gradom uz obilazak najvažnijih znamenitosti: Vrata od Pila, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Stradun, crkva sv. Vlahe, Vrata od Ploča, Palača Sponza, Knežev dvor, Zgrada glavne Straže, Katedrala. Slobodno vrijeme za kavu ili ručak. Nastavak putovanja autobusom, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   1.590 kn 
1.390 kn FIRST MINUTE

FIRST MINUTE cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!

 

Cijena paket-aranžmana po osobi: povratni autobusni prijevoz  modernim turističkim autobusom, 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu Park 3 * u Budvi, voditelja putovanja iz Zagreba, sve transfere i razgrede prema programu, sve pristojbe za ulaze u gradove, organizaciju putovanja i jamčevinu.

Cijena paket-aranžmana ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu od 450 kn, boravišna pristojba i osiguranje 1,50 Eur po osobi/danu ( obavezna doplata), ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), putno osiguranje – preporučujemo.


Popusti:
djeca na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 200 kn, odrasla osoba na pomoćnom ležaju 100 kn.


Fakultativna ponuda:
– izlet u Bokokotorski zaljev: 150 kn (min 25 putnika) uključuje ulaznicu u katedralu Sv. Tripuna, brodić i ulaznicu za otok Gospe od Škrpjela
– izlet Montenegro tour: 150 kn(min 25 putnika) uključuje izletničku taksu u Cetinju, ulaznicu za Njegošev mauzolej


Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn
– bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn

Napomene: 
– završno pismo dostavljamo Vam mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
– eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
– organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
– agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Minimalan broj putnika: 40

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)