Wellness tura s frendicama

Wellness tura s frendicama
  • Polazak dolazak 6.3. - 7.3.2021.
  • Cijean putovanja po osobi 710 kn
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka
  • Šifra WOR15


Datum putovanja: 6.3. – 7.3.2021. autobusom iz Osijeka


Vikend samo za cure, bazen, sauna, spa, vino i dobro društvo…

Vikend s prijateljicama uvijek je dobra ideja. Bijeg od svakodnevice potreban je kako bi se riješili stresa i pri tom se dobro zabavili, upoznali lokalnu gastronomiju, opustili se u wellnessu, okrenuli se sebi, priuštili ugodne trenutke, pozitivne misli koje su nam osobito potrebne u ovim teškim i stresnim vremenima. Pridružite nam se!

VRIJEDNOST VIŠE: 1 polupansion u hotelu 4*, ulazak u spa zonu, 1x joga trening, 1x mindfulness meditacija i degustacija vina u vinariji!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | OSIJEK – TOPLICE SV. MARTIN NA MURI
Polazak autobusa iz Osijeka u 6:00 sati sa Autobusnog kolodvora. Vožnja prema Toplicama Sv. Martin. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za opuštanje na bazenu. Poslijepodne je rezervirano za luksuz, hedonizam, opuštanje i zdravlje u svijetu sauna, vode, topline, mirisa i boja… Moderno uređen i luksuzan prostor wellness oaze za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen s podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaksaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće. Večera u hotelskom restoranu. Odlazak do obližnje vinarije. Degustacija vina uz druženje i pokoju priču o vinu i povijesti vinarije. Noćenje.

2. dan | VARAŽDIN – OSIJEK
Nakon doručka slobodno prijepodne provedite u hotelskom termalnom bazenu, priuštite se neki od tretmana uz 15% popusta na masaže (osim tajlandske). Pridružite se joga treningu s uključenim ioniziranim čajem ili meditaciju sa vježbama disanja (prema redovnim terminima). Odjava iz hotela. Vožnja prema Varaždinu. Kraća šetnja i razgled povijesne gradske jezgre. Slobodno vrijeme za kavu i ručak. Nastavak vožnje prema Osijeku. Očekivani povratak u večernjim satima.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI:  710 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 150 kn

 

Cijena paket-aranžmana uključuje: autobusni prijevoz na opisanoj relaciji, 1 polupansion (buffet doručak i večera) u hotelu Spa&Golfer 4* u dvokrevetnim sobama, neograničeno kupanje u ”The Temple of Life” u termalnom bazenskom kompleksu (do 23 h), neograničeno korištenje fitnessa, wellness set (ogrtača i papuče), besplatan WI FI, 1x joga trening s uključenim ioniziranim čajem prema redovnom terminu, 1x mindfulness meditacija i detoksificirajuće vježbe disanja prema redovnom programu, ulazak u spa zonu – 3 sata korištenja, degustaciju vina u vinariji, boravišna pristojba, pratitelja putovanja, troškovi organizacije.


Napomena:
minimalan broj putnika za putovanje 25, a maksimalan broj putnika je 40. Program je prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

 

Izračun je rađen na osnovi najmanje 25 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr . Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA putničke agencije ORA TOURS d.o.o. za turizam. U slučaju platne nemogućnosti ili stečaja organizatora putovanja, putnici zatečeni na putovanju trebaju na najbrži način kontaktirati osiguravajuće društvo Euroherc osiguranje d.d., Ulica grada Vukovara 282, Zagreb, tel. 01 600 40 00 te navesi broj telefona gdje ih predstavnik osiguranja može kontaktrati. Broj police jamčevnog osiguranja 804185048. Sukladno zakonu o pružanju usluga u turizmu, organizator putovanja ima kod osiguravajuće društvo Euroherc osiguranje d.d., Ulica grada Vukovara 282, Zagreb, tel. 01 600 40 00, sklopljen ugovor (broj police 804185083) o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza koje se odnose na paket-aranžman.

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)