Slovenija, Bled, hotel Krim 3*

Bled nije klasična skijaška destinacija, ali svojim sadržajima i lokacijom zimi se pretvara u zimsku bajku. Odlična lokacija između dva skijaška centra – Vogel i Krvavec, ljubiteljima skijanja omogućava skijanje na samo pola sata vožnje od Bleda. Kupnjom ski karte ostvarujete pogodnost besplatnog prijevoza iz Bleda do Vogela i Krvavca. Bled je omiljena destinacija obitelji sa djecom jer pruža mnoge aktivnosti – šetnja oko Bledskog jezera, vožnja biciklom i biciklističkim stazama, izlet na Bledsku tvrđavu, ili uživanje u nadaleko poznatim „bledskim kremšnitama“, opuštanje u nekom od wellness centara u hotelima.


Položaj: u centra Bleda, 150 m od jezera, besplatni SKI BUS do skijališta Krvavec, Vogel ili Kranjska Gora, u blizini sportskog kompleksa.
Sadržaji: 115 soba, 2 restorana, aperitiv bar, lounge bar, vanjski parking.
Sobe: SAT TV, telefon, mini bar, kupaonica sa kadom ili tušem, većina sa balkonom, besplatni WiFi, dvokrevetne sobe sa mogućnošću jednog dodatnog ležaja, obiteljska soba sa krevetom na kat.
Usluga: polupansion, buffet doručak i večera.
Kućni ljubimci: dopušteni (uz doplatu).
Sportske aktivnosti: aktivnosti u blizini, bicikliranje, planinarenje, golf, skijanje u zimskim mjesecima, rafting…


Paket uključuje:
– 2 ili 4 polupansiona
– piće dobrodošlice
– 20% popusta u K-bar
– besplatan ulaz u kasino i voucher


Popusti: BESPLATNO djeca do 10 god. na pomoćnom ležaju s dvije odrasle osobe u sobi, 50% popusta dijete od 10-15 god. na pomoćnom ležaju, BESPLATNO dijete do 10 god. na osnovnom ležaju s 1 odraslom osobom – odrasla osoba plaća doplatu za single use 50%, 30% popusta dijete od 10-15 god. na osnovnom ležaju s jednom odraslom osobom.

Doplata: za single use 150 kn po danu.

Obavezna doplata na recepciji: boravišna pristojba 3,13 Eur po osobi i danu, djeca od 6-18 god. plaćaju 1,56 Eur.