Tajland, Phuket

Tajland, Phuket
  • Polazak dolazak 16.1. – 25.1.2021.
  • Cijean putovanja po osobi 5.990 kn FM
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz zrakoplovom iz Zagreba
  • Šifra DPGOT52

 

Datum putovanja: 16.1. – 25.1.2021. zrakoplovom iz Zagreba

Trajanje putovanja: 10 dana/ 7 noćenja

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, 16.1. | ZAGREB – DOHA – BANGKOK
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Qatar Airways u 16.05 h za Dohu. Po dolasku u Dohu u 23.15 h slijedi nastavak leta Qatar Airways-om u 02.00 h za Bangkok (noćni let).

2. dan, 17.1. | BANGKOK
Slijetanje u Bangkok predviđeno je u 12.30 h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti i dočeka mjesnog agenta slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na ručak u lokalni restoran gdje ćete imati priliku isprobati tri slijeda jela lokalne Thai kuhinje. Nakon uživanja u popularnim delicijama imate slobodno vrijeme da se opustite na popularnoj masaži nogu. Noćenje.

3. dan, 18.1. | BANGKOK – razgledavanje hramova
Nakon doručka predlažemo odlazak na razgled grada i velike palače. Tura uključuje tri najneobičnija budistička hrama u Bangkoku: Wat Trimitr sa svojim neprocjenjivim zlatnim Buddhom (5 i pol tona čistog zlata); Wat Po, najprostraniji hram u Bangkoku, sa svojim divovskim Buddhom koji se klanja i kraljevskim Chedijima; Wat Benjamaborpitr, hram od bijelog mramora, jedan od najljepših primjeraka Thai arhitekture. Posjet Kraljevoj Palači, jedan je od najljepših primjeraka antičkog sijamskog dvora. Nekad je bila rezidencija kraljeva Bangkoka. Ovdje ćete vidjeti palače koje su korištene za različite prigode: Pogrebna palača, Palača za primanja, Dvorana s prijestoljem, Dvorana za krunjenje,Kraljevska kuća za goste i Wat Phra Keo, prekrasan smaragdni Buddhin hram. Slijedi panoramski razgled Kineske četvrti te razgled tržnice cvijeća i začina Pak Klong Talad. Odlazak na zajednički ručak u lokalni restoran uz Chao Phraya rijeku. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme. U večernjim satima predlažemo posjet sky baru Sirocco poznatom po scenama iz filma ”Hangover 2″. Predlažemo odlazak sa Tuk Tukovima da doživite jedinstvenu vožnju po ulicama Bangkoka do Sky bara. Mogućnost Gala večere na 64.katu sa pogledom na cijeli grad. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan, 19.1. | BANGKOK – KANCHANABURI 
Nakon ranog doručka predlažemo izlet u Kanchanaburi. Naša prva stanica bit će Train market, jedinstveni market koji se odvija svakodnevno na redovnoj željezničkoj prugi. Tamo možete isprobati čuveni Durian, voćku koja ima intezivan miris zbog kojeg je zabranjena u većini zatvorenih prostora. Slijedi posjet plutajućoj tržnici gdje se 1h možete voziti po rijeci u tradicionalnim brodićima. Opustite se u tradicionalnom šopingu iz brodića i isprobajte tradicionalne palačinke od banane u kokosovom listu. Nakon kraće stanke slijedi nastavak vožnje do mosta na rijeci Kwai. Putem ćete imati priliku okusiti egzotična lokalna voća kao što su Dragon Fruit, Lychee, JackFruit, Mangosteen, Pomelo, Rambutan i druge. Slijedi panoramska vožnja uz spomen područja na II. svjetski rat; groblje na kojem je pokopano gotovo 7.000 ratnih zarobljenika. Odlazak na zajednički ručak u buffet restoran koji se nalazi na rijeci Kwai, a potom slijedi kratki razgled mosta. Nakon posjete odlazak u utočište slonova koje je u vlasništvu naše lokalne agencije i koja se brine o sedam predivnih slonova. Ova farma je jedna od rijetkih koja ne koriste kuke i košare za jahanje na slonovima. Moguće je kupanje i hranjenje slonova. Pokažite kakvi ste kulinarski znalci u pripremi Sushi rolls a za slonove. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

5. dan, 20.1. | BANGKOK – PHUKET
Nakon doručka, slijedi vožnja prema zračnoj luci te prijava na let za Phuket. Po dolasku na Phuket slijedi transfer do hotela. Prijava i smiještaj u hotelu na Patong beachu . Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima predlažemo odlazak na večeru kod hrvatskog Masterchefa u njegov restoran “Rustic“ na Patong Beachu. Opustite se u domaćoj atmosferi restorana gdje ćete moći isprobati razne delicije thai i internacionalne kuhinje. Nakon večere odlazak na Bangla road te posjet čuvenom „Ping Pong show-u“ . Noćenje.

6. dan, 21.1. | PHUKET – James Bond Island
Nakon doručka, mogućnost posjete James Bond Islanda, otoku koji je dobio svoju popularnost po svojim vapnenačkim stijenama koje se nalaze u filmu James Bond ” Čovjek za Zlatnim pištoljem”. U sklopu izleta posjetiti ćete Phang –nga Bay, voziti se kajacima po zaljevu i posjetiti špilje. Zatim slijedi lokalni ručak na plutajućem restoranu, posjet James Bond otoku te kupanje i odmor na Lawa otoku. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Vrijeme slobodno za odmor, u večernjim satima predlažemo posjet Simon Cabert showa. Noćenje.

7. dan, 22.1. | PHUKET – Phi Phi Islands
Nakon ranog doručka predlažemo odlazak na jednodnevni izlet brodom na Phi Phi otočje. Tamo možete posjetiti plažu koja je proglašena najljepšom na svijetu, poznatoj po filmu „The beach“ s Leonardom Di Capriem u glavnoj ulozi. Zatim slijedi posjet Monkey beach plaži kojom vladaju majmuni, bliski susret sa majmunima, hranjenje i slikanje. Nakon ručka vrijeme slobodno za ronjenje i uživanju na plažama otočja. U povratku posjet Khai Islandu, privatnom otoku gdje se možete opustiti i uživati u koktelima na rajskoj plaži. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za posjet Food Marketa. Na ovom jedinstvenom marketu svakako morate isprobiti svježe rakove i jastoge. Noćenje.

8. dan, 23.1. | PHUKET – Similians islands
Nakon doručka predlažemo odlazak na cijelodnevni izlet na Similans Islands. Izlet uključuje posjet 4 otoka. Mogućnost ronjenja na koraljnim grebenima otočja i posjet nacionalnom parku. U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim satima predlažemo da u sklopu našeg hotela isprobate restoran sa All you can eat a la carte ponudom. Noćenje.

9. dan, 24.1. | PHUKET – DOHA 
Nakon doručka, slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer u zračnu luku Phuket, prijava na let za Dohu u 19.40h. Po dolasku u Dohu u 23:05h, nastavak leta za Zagreb u 02:15h.

10. dan, 25.1. | DOHA – ZAGREB
Noćni let. Predviđen dolazak u Zagreb u 06:15h.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI:   7.390 KN  

FIRST MINUTE PO OSOBI:  6.590 KN

PROMO CIJENA PO OSOBI:  5.990 KN

FIRST MINUTE I PROMO cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po akcijskoj cijeni!


Cijena paket-aranžmana uključuje: 
avionska karta Zagreb – Bangkok, Phuket – Zagreb, avionska karta za unutarnji let Bangkok – Phuket, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* sa uslugom noćenje/ doručak, transferi od/do hotela iz zračne luke Bangkok i Phuket, pratitelja putovanja iz Zagreba na putovanju.

Cijena paket-aranžmana ne uključuje: obaveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe 2.690 kn (nadoplata kod prijave), doplata za jednokrevetnu sobu 2.060 kn, viza za Tajland 330 kn s uključenim posredovanjem agencije (putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju, potrebna jedna slika veličina kao iz putovnice), karte za javni prijevoz prilikom razgledavanja gradova, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (mora se ugovoriti najkasnije do 48 h nakon prve uplate).

Viza: potrebno je dostaviti sljedeće: – 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (format kao za putovnicu – 3,5 x 4,5 cm), u potpunosti ispunjen formular – čitko, putovnica važeća minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda i potrebno je imati 1 praznu stranicu.

 

Izleti:
– tura u Bangkoku 440 kn
– Kanchanaburi 610 kn
– Phi Phi islands tura 380 kn
– James Bond Islands 460 kn
– Similans Islands 595 kn
– Freedom beach 110 kn (nije uključen ručak)

Na svim cjelodnevnim izletima uključeni je ručak, privatni transferi, lokalni vodiči na engleskom jeziku, ulaznice za mjesta posjetan


Napomene: 

– kalkulacije cijena su rađene prema cjeniku i uvjetima lokalnih agencija zaključno s 05.07.2019. S obzirom da su u najavi poskupljenja ulaznica za određene hramove i lokalne atrakcije koje su u rogramu provođenja izleta, konačne cijene će svi prijavljeni putnici dobiti u završnom pismu kada dobijemo potvrde lokalnih agencija.
– izleti se bookiraju i plaćaju u Hrvatskoj 15 dana prije putovanja
– na svim izletima je uključen ručak, privatni transferi, lokalni vodiči na engleskom jeziku, ulaznice za mjesta posjeta


Red letenja:
QR 216 N 08FEB ZAGREB DOHA 08:40 16:10
QR 842 N 08FEB DOHA PHUKET 20:15 07:05+1
QR 841 N 14FEB PHUKET DOHA 19:40 23:00
QR 215 N 15FEB DOHA ZAGREB 02:00 06:15

 

Minimalni broj putnika: 15

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)