Tajland, Phuket

Tajland, Phuket
  • Polazak dolazak 8.2. – 15.2.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 5.090 kn FM
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz zrakoplovom iz Zagreba
  • Šifra DPGOT52


Datum putovanja: 8.2. – 15.2.2020. zrakoplovom iz Zagreba, garantirani polazak!

Trajanje putovanja: 7 dana/ 5 noćenja

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, 8.2. | ZAGREB – DOHA – PHUKET
Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Qatar Airways u 08:40 h za Dohu. Po dolasku u Dohu 16:10h slijedi nastavak leta Qatar airways-om u 20:15 h za Phuket (noćni let).

2. dan, 9.2. | PHUKET
Slijetanje na Phuket predviđeno je u 07:05h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti i dočeka mjesnog agenta slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel od 13.00 h. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na plažu Kamala beach. Slobodno vrijeme za kupanje i vodene sportove. U večernjim satima predlažemo odlazak na večeru kod hrvatskog Masterchefa u njegov restoran “Rustic“ na Patong Beachu. Opustite se u domaćoj atmosferi restorana gdje ćete moći isprobati razne delicije thai i internacionalne kuhinje. Nakon večere predlažemo odlazak na Bangla road i posjet čuvenom „Ping Pong show-u“. Noćenje.

3. dan, 10.2. | PHUKET – JAMES BOND ISLAND
Nakon doručka, mogućnost posjete James Bond Islanda, otoku koji je dobio svoju popularnost po svojim vapnenačkim stijenama koje se nalaze u filmu James Bond ” Čovjek za Zlatnim pištoljem”. U sklopu izleta posjetiti ćete Phang –nga Bay, voziti se kajacima po zaljevu i posjetiti špilje. Zatim slijedi lokalni ručak na plutajućem restoranu, posjet James Bond otoku te kupanje i odmor na Lawa otoku. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima predlažemo odlazak na Simon Cabaret show. Noćenje.

4. dan, 11.2. | PHUKET – PHI PHI ISLANDS
Nakon ranog doručka predlažemo odlazak na jednodnevni izlet brodom na Phi Phi otočje. Tamo možete posjetiti plažu koja je proglašena najljepšom na svijetu, poznatoj po filmu „The beach“ s Leonardom Di Capriem u glavnoj ulozi. Zatim posjećujemo Monkey beach plažu kojom vladaju majmuni, slijedi bliski susret s majmunima, hranjenje i slikanje. Nakon ručka je predviđeno slobodno vrijeme za ronjenje i uživanje na plažama otočja. U povratku posjet Khai Islandu, privatnom otoku gdje se možete opustiti i uživati u koktelima na rajskoj plaži. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za posjet Food Marketa. Na ovom jedinstvenom marketu svakako morate isprobiti svježe rakove i jastoge. Noćenje.

5. dan, 12.2. | PHUKET – SIMILIANS OTOČJE
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet na Similans Islands. Izlet uključuje posjet 4 otoka. Mogućnost ronjenja na koraljnim grebenima otočja i posjet nacionalnom parku. U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim satima predlažemo da u sklopu našeg hotela isprobate restoran s „All you can eat“ a la carte ponudom. Noćenje.

6. dan, 13.2. | PHUKET – FREEDOM BEACH
Nakon doručka predlažemo odlazak na Freedom Beach. Mirna plaža bez hotelskih kompleksa nalazi se 20tak minuta vožnje brodom od Patonga i proglašena je najljepšom plažom na Phuketu. Povratak u hotel. Vrijeme za opuštanje i relaksaciju. Noćenje.

7. dan, 14.2. | PHUKET – DOHA
Nakon doručka, slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. U dogovoru sa pratiteljom putovanja bit će mogućnost organizacije dodatnih sadržaja (Tiger Kindom, Phuket Zoo..). Prijava na let za Dohu u 19:40 h. Po dolasku u Dohu u 23:00 h slijedi nastavak leta u 02:00h+.

8. dan, 15.2. | DOHA – ZAGREB
Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:15 h.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   6.090 KN  5.090 KN FIRST MNINUTE

FIRST MINUTE cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!

 

Cijena paket-aranžmana uključuje:avionska karta Zagreb – Phuket – Zagreb, smještaj na osnovi noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu s 4*, transferi od/do hotela iz zračne luke Phuket, pratitelja putovanja iz Zagreba kroz cijelo putovanje.

Cijena paket-aranžmana ne uključuje: obaveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe 2.410 kn (nadoplata kod prijave), doplata za jednokrevetnu sobu 1.460 kn, viza za Tajland 330 kn s uključenim posredovanjem agencije (putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju, potrebna jedna slika veličina kao iz putovnice), karte za javni prijevoz prilikom razgledavanja gradova, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (mora se ugovoriti najkasnije do 48 h nakon prve uplate).

 

Viza: potrebno je dostaviti sljedeće: – 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (format kao za putovnicu – 3,5 x 4,5 cm), u potpunosti ispunjen formular – čitko, putovnica važeća minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda i potrebno je imati 1 praznu stranicu.

 

Izleti:
– Phi Phi islands tura 450 kn
– James Bond Islands 460 kn
– Similans Islands 660 kn
– Freedom beach 110 kn (nije uključen ručak)
– Simon Cabaret Show 250 kn

Na svim cjelodnevnim izletima uključeni je ručak, privatni transferi, lokalni vodiči na engleskom jeziku, ulaznice za mjesta posjetan


Napomene: 

– kalkulacije cijena su rađene prema cjeniku i uvjetima lokalnih agencija zaključno s 05.07.2019. S obzirom da su u najavi poskupljenja ulaznica za određene hramove i lokalne atrakcije koje su u rogramu provođenja izleta, konačne cijene će svi prijavljeni putnici dobiti u završnom pismu kada dobijemo potvrde lokalnih agencija.
– izleti se bookiraju i plaćaju u Hrvatskoj 15 dana prije putovanja
– na svim izletima je uključen ručak, privatni transferi, lokalni vodiči na engleskom jeziku, ulaznice za mjesta posjeta


Red letenja:
QR 216 N 08FEB ZAGREB DOHA 08:40 16:10
QR 842 N 08FEB DOHA PHUKET 20:15 07:05+1
QR 841 N 14FEB PHUKET DOHA 19:40 23:00
QR 215 N 15FEB DOHA ZAGREB 02:00 06:15

 

Minimalni broj putnika: 15

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)