Amsterdam, city break

Amsterdam, city break
  • Polazak dolazak 20.6.| 15.8.2019.
  • Cijean putovanja po osobi od 4.080 kn FM
  • Smještaj hotel 3*
  • Prijevoz zrakoplovom iz Zagreba
  • Šifra EPAA10


Datumi putovanja: 20.6. – 23.6.| 15.8. – 18.8.2019. zrakoplovom iz Zagreba

Trajanje putovanja: 4 dana /3 noćenja


VRIJEDNOST VIŠE:
uključen izlet Sjeverna Holandija – ZAANDAM, ZAANSE SCHANS I EDAM!! 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | ZAGREB – AMSTERDAM
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom KLM na liniji KL1940/1942 iz Zagreba za Amsterdam u 16:00 sati (redovi letenja u napomeni). Dolazak u Amsterdam, po dolasku transfer autobusom u hotel. Smještaj u hotel i odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom u središte grada do trga Dam na kojem se nalazi Kraljevska palača iz 1655. g. i spomenik nizozemskim žrtvama Drugog svjetskog rata. Slobodno vrijeme u gradu i povratak u hotel javnim gradskim prijevozom u dogovoru s voditeljem putovanja ili indivudalno. Noćenje.

2. dan | AMSTERDAM – izlet SJEVERNA HOLANDIJA: ZAANDAM – ZAANSE SCHANS – EDAM
Doručak. Poslije doručka odlazak na izlet u „idiličnu Nizozemsku“, Nizozemsku vjetrenjača, kanala, klompi, zelenih pašnjaka i ribarskih kuća: posjetit ćemo tri ljepuškasta mjesta u blizini Amsterdama. Odlazak u Zaandam na rijeci Zaan, udaljen 15 km od središta Amsterdama, nekoć središte nizozemske brodogradnje. Na sjeverozapadu od Zaandama nalazi se Zaanse Schans, muzej na otvorenom koji sa svojim starim vjetrenjačama i šarenim kućicama priziva davna vremena i pokazuje kako se nekoć živjelo. Posjet manufakturi klompi i sira. Na povratku ćemo posjetiti lijepo središte ljupkog Edama, gradića poznatog po siru. Po povratku u Amsterdam odlazak s voditeljem putovanja do četvrti muzeja i vrijeme za individualni posjet slavnom Rijksmuzeju – najslavniji eksponat ovog muzeja je čuvena Rembrandtova „Noćna straža“! – ili Muzeju Van Gogha, bogate kolekcije slika slavnog slikara/više od 200 njegovih slika, ali i mjestu gdje možete vidjeti i slike nekih drugih impresionističkih slikara. U ranim večernjim satima predlažemo vožnja brodom kanalima Amsterdama: kanali Kaizersgracht – Herengracht – Prinsengracht – kuća Ane Frank – Zapadna crkva – luka Amsterdama – Waterlooplein – rijeka Amstel. Noćenje.

3. dan | AMSTERDAM – fakultativno izlet JUŽNA HOLANDIJA: SCHEVENINGEN – DEN HAAG – ROTTERDAM
Doručak. Danas preporučujemo izlet na jug zemlje (doplata prilikom rezervacije aranžmana, min. 15 prijavljenih putnika za realizaciju izleta). Na početku dana posjetit ćemo Scheveningen, sjevernomorsko ljetovalište poznato po svojoj dugoj šetnici i molu koji se dužinom od 400 m prostire u Sj. more. Nakon stanke za šetnju ili kavu odlazak prema obližnjem Haagu, središtu nizozemske vlade i prebivalištu kraljevske obitelji, trećem gradu po veličini u zemlji. Najvažnija znamenitost grada je Mauritshuis, muzej smješten u klasicističkoj građevini u povijesnom središtu grada, galerija s neprocjenjivom zbirkom flamanskih i nizozemskih majstora među kojima se ističe Vermeerova „Djevojka s bisernom naušnicom“. Poslije kraćeg slobodnog vremena nastavljamo prema Rotterdamu, „Manhattanu na rijeci Maas“, najvećoj europskoj luci i gradu koji zadivljuje svojom suvremenom arhitekturom. Potpuno razrušen u 2. svjetskom ratu, Rotterdam je jedan od najmodernijih gradova Europe, gdje god da se nađete možete vidjeti fantastične primjerke vrhunske arhitekture, među kojima se izdvaja fantastična tržnica sagrađena 2014.g., veličine nogometnog igrališta. Odlazak na Euromast toranj (doplata na licu mjesta), visok 186 m s kojeg se pruža fantastičan pogled na grad. Povratak u Amsterdam u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodna večer. Noćenje.

4. dan |  AMSTERDAM – ZAGREB
Doručak. Odjava iz soba i transfer do zračne luke. Let zrakoplovom KLM na liniji KL1941/1939 iz Amsterdama za Zagreb prema redovima letenja navedenim ispod programa. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:
 

za polazak 20.6.:  4.180 kn 

za polazak 15.8.:  4.280 KN 4.080 kn FIRST MINUTE

FIRST MINUTE popust u odnosu na redovnu cijenu vrijedi do obavijesti o popunjenosti kapaciteta! Ovaj popust isključuje moguće druge popuste ili posebne akcije!


Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.190 kn uključene u cijenu!

 

Cijena paket aranžmana uključuje: prijevoz zrakoplovom Zagreb-Amsterdam-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Amsterdamu, vanjske razglede pješice i javnim gradskim prijevozom s voditeljem putovanja, izlet Sjeverna Holandija u amsterdamska sela, te troškove organizacije i prodaje putovanja.

Cijena paket aranžmana ne uključuje: doplata za jednokrevetnu sobu 1.090 kn, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, karte za vlak, fakultativne sadržaje, napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju, putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo!), te troškove osobnih narudžbi.


Doplata za izlet Južna Holandija (uplate prilikom rezervacije aranžmana, min. 15 putnika):
540 kn


Više informacija o smještaju: hotel Meininger City West 3*

https://www.meininger-hotels.com/en/hotels/amsterdam/hotel-amsterdam-sloterdijk/
Soba s pomoćnim ležajem na upit!


Cijena fakultativnih sadržaja i ulaznica
(prema stanju iz prosinca 2018. g., mogu biti podložne promjeni): Rijksmuseum 20 €/mladi ispod 18 gratis; Van Gogh muzej 19 €/kupovina moguća samo preko interneta; vožnja brodom po kanalima 15 €; Kuća Ane Frank 10 € /kupovina moguća samo preko interneta

 

Red letenja KLM-u:

20.-23.6. 
KL1942  20JUN  ZAGAMS         1600 1805    
KL1941  23JUN  AMSZAG         1210 1400

15.-18.8.
KL1940  15AUG  ZAGAMS        1600 1805    
KL1939  18AUG  AMSZAG        1335 1525

 

Napomene: zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. adržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Amsterdamu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja KLM-a objavljenom u studenom 2017. godine i podložna su promjeni.

 

Minimalan broj putnika: 20

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)