Advent na Azurnoj obali

Advent na Azurnoj obali
  • Polazak dolazak 13.12. - 16.12.2018.
  • Cijean putovanja po osobi 1.690 kn FM
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz autobusom iz Zagreba
  • Šifra EPAA63


Nica – Monaco – Monte Carlo – Cannes – St. Paul de Vence – Menton

Datum putovanja: 13.12. – 16.12.2018. autobusom iz Zagreba

Trajanje putovanja: 4 dana/ 3 noćenja


VRIJEDNOST VIŠE:
smještaj u hotelu NOVOTEL Nice Centre Vieux 4*

 


PROGRAM PUTOVANJA: 

1. dan | ZAGREB/RIJEKA – NICA
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, turistički peroni 502-506 u 5:30 sati, mogućnost polaska iz Karlovca u 6:15 sati te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 08:00 sati (polazak iz Karlovca i s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, točno mjesto ukrcaja u Karlovcu bit će u završnoj obavijesti prije putovanja). Vožnja kroz Sloveniju i sjevernu Italiju prema Genovi preko Savone, panoramskom cestom iznad ligurske do francuske granice uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Nicu u ranim večernjim satima. Smještaj u hotel u Nici; odlazak u večernju šetnju s voditeljem putovanja. Noćenje.

2. dan | NICA – EZE – MONACO I MONTE CARLO – NICA
Doručak. Odlazak u razgled stare jezgre Nice pješice: Cours Saléya, tržnica cvijeća – katedrala sv. Reparate – palača Lascaris – slavno šetalište Promenade des Anglais – Trg Massena. Slobodno vrijeme za kupovinu i šetnju starim gradom sa živopisnom tržnicom, ponudom provansalskih začina, kandiranog voća, specijaliteta Nice – pizze la pissaladiére s lukom ili palačinki socca, sladoleda s okusom lavande, ruže, itd.. U poslijepodnevnim satima odlazak prema kneževini Monaco s usputnim stajanjem u mjestašcu Eze gdje ćemo posjetiti tvornicu parfema uz prikaz izrade parfema i mogućnost kupovine. Po dolasku u kneževinu odlazak na stijenu gdje se smjestio Monaco i šetnja od Oceanografskog muzeja uz vrtove Alberta I. do katedrale sv. Nikole i kneževe palače, a potom se spuštamo i odlazimo u Monte Carlo. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan | NICA – CANNES – ST.-PAUL-DU-VENCE – NICA
Doručak. Dan započinjemo posjetom mondenom Cannesu, festivalskom gradu – uz venecijanski filmski festival onaj u Cannesu pripada najstarijim filmskim festivalima u Europi, a svakako je jedan od najslavnijih svjetskih od kraja tridesetih godina prošlog stoljeća kad je ustanovljen. Šetnja do starog grada te slobodno vrijeme za šetnju po slavnoj promenadi Croisette i fotografiranje ispred Festivalske palače. Poslije posjeta Cannesu odlazak u šarmantni St. Paul, po mnogima jedno od najljepših sela Francuske i mjesto inspiracije brojnih umjetnika, francuskih i svjetskih. Saint-Paul je desetljećima meka i utočište svjetskih „faca“, mnogi su tu imali svoje ljetne adrese, a neku su se tu i vjenčali: primjerice slavni Yves Montand i Simone Signoret. Šetnja glavnom ulicom utvrđenog mjesta s brojnim umjetničkim galerijama do fontane, crkve i groblja na kojem je sahranjen slavni slikar i stanovnik mjesta, Mark Chagall. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan | NICA – MENTON – RIJEKA/ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja poznatom panoramskom cestom Moyenne Corniche do ljetovališta Menton uz samu talijansku granicu, nekadašnjeg prebivališta poznatih umjetnika i jednog od najljepših mjesta rivijere s dugom plažom i promenadom uz more. Kratki obilazak uključuje šetnju „Promenadom sunca“ uz gradsku vijećnicu, tipičnu provansalsku tržnicu do crkve sv. Mihovila u starome gradu. Slobodno vrijeme za kavu i kupovinu. Menton je poznat po velikim parkovima i nasadima limuna i naranči, u njemu možete kupiti liker od najpoznatijih mentonskih limuna, sapune i toaletne vodice s mirisom limuna, šarene provansalske stolnjake, mirišljave jastučiće s lavandom ili možete pojesti sladoled u nekoj od najboljih slastičarnica Azurne obale. Odlazak iz Mentona u kasnim jutarnjim satima. Povratak kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku/Karlovac/Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:   1.790 kn   1.690 KN FIRST MINUTE

Cijena za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju:  1.640 kn 1.540 kn FM


FIRST MINUTE popust vrijedi do obavijesti o popunjenosti kapaciteta! Ovaj popust isključuje moguće druge popuste ili posebne akcije!

 

Cijena aranžmana uključuje:prijevoz autobusom, voditelja putovanja, smještaj u hotel Novotel Nice Centre Vieux 4* u Nici u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s doručkom, sve razglede i izlete prema programu, te troškove organizacije i prodaje.

Cijena aranžmana ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 790 kn, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, boravišnu pristojbu (2 € po osobi po noćenju, plaćanje na licu mjesta), fakultativne sadržaje, putno zdravstveno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

Napomena: polazak iz Karlovca moguć je samo u slučaju prijavljenih putnika iz Rijeke! Obavezno napomenuti pri uplati aranžmana.

 

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)