Dan žena u Sarajevu

Dan žena u Sarajevu
  • Polazak dolazak 7.3. - 8.3.2020.
  • Cijean putovanja po osobi 440 kn
  • Smještaj hotel 4*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka i drugih gradova
  • Šifra EPOR27


Datum putovanja: 7.-8.3.2020. a
utobusom iz Osijeka, Đakova i Sl. Broda, garantirano!

VRIJEDNOST VIŠE: smještaj u hotelu 4*!

  


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan | subota, OSIJEK – SARAJEVO
Polazak iz Osijeka u 05:00 s autobusnog kolodvora (peron 15), iz Đakova u 05:40 s autobusnog kolodvora, iz Slavonskog Broda u 06:15 s autobusnog kolodvora. Po dolasku u Sarajevo razgled grada: gradska vijećnica, Inat kuća, Baščaršija, Gazi Husrev-begov bezistan, Gazi Husrev-begova džamija, Ferhadija džamija, Katedrala, Ali pašina džamija koja je proglašena nacionalnim spomenikom BIH, Latinska ćuprija (Principov most), Careva džamija (besplatan ulaz), Saborna crkva, Svrzina kuća… Slobodno vrijeme na Bašćaršiji i uživanje u poznatim sarajevskim delicijama. Smještaj u hotel. Predlažemo zajedničku večeru uz muziku (uz doplatu). Noćenje.

2. dan | nedjelja, SARAJEVO – OSIJEK
Nakon doručka odjava iz hotela. Odlazak na Vrelo Bosne, spomenik prirode: bujna vegetacija, svjež povjetarac sa Igmana i izvor rijeke Bosne doživljaj koji pružaju svakom posjetiocu, ugođaj koji se ne zaboravlja. Nastavak razgledavanja gradskih znamenitosti autobusom: Ratno Sarajevo, Tunel spasa – jedina veza grada sa ostatkom svijeta tijekom opsade (fakultativno). Polazak u pravcu Hrvatske u popodnevnim satima. Planirani dolazak u Slavonski Brod /Đakovo/ Osijek u večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  440 KN

Doplata za jednokrevetnu sobu: 90 kn

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4*, izleti i razgledi prema programu, stučnog pratitelja tijekom putovanja, troškove organizacije i rezervacije, jamčevinu i osiguranje od odgovornosti.

Doplate u agenciji (prijave uz rezervacije): večera u restoranu sa muzikom 100 kn, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 80 kn.

Doplate na licu mjesta: Begova džamija 1 €, Muzej atentata 1 €, Brusa Bezistan 1 €, Vrelo Bosne 1 €,  Tunel spasa 5 € (informativne cijene ulaznica koje mogu biti podložne promjeni).


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Napomena: Minimalan broj putnika za putovanje 35, a maksimalan broj putnika je 58. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine. Nalazi se na rijeci Miljacki, desnom pritoku Bosne, u istočnom dijelu sarajevsko-zeničke kotline. Sarajevo je smješteno u središnjoj Bosni i Hercegovini. Klima u Sarajevu varira od umjereno kontinentalne do oštre planinske. U arhitektonskom smislu, Sarajevo je zanimljiv primjer prepletanja raznih umjetničkih utjecaja, odnosno graditeljskih stilova. Unutar uske kotline, široke tek kilometar-dva, koja se značajnije širi tek u današnjoj općini Novi Grad, odnosno u istočnom dijelu Sarajevskog polja, smješteni su brojni egzemplarni objekti ranoosmanske, zrele osmanske arhitekture, potom neogotička, neoromanička, eklektistička, secesijska, futuristička i druga zdanja. Iz razdoblja osmanske vlasti u Bosni i Hercegovini posebice je značajan dobro očuvani trgovački dio grada, Baščaršija, bogat jedinstvenim arhitektonskim ostvarenjima osmanske gradske arhitekture..


Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORA tours d.o.o. za turizam zadržava pravo izmjene cijene. 
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)