Sarajevo

Datumi putovanja

5.10. - 6.10.2024.

Trajanje putovanja

2 dana/ 1 noćenje

Cijena paket-aranžmana po osobi

PolazakFIRST MINUTERedovna cijena
05.10.2024.-89 EUR
Doplata za jednokrevetnu sobu18 EUR
FIRST MINUTE vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, OSIJEK – SARAJEVO
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora (peron 15) u 05:00 sati. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Ugodna vožnja turističkim autobusom uz usputne odmore prema Sarajevu. Razgled Sarajeva pješice u pratnji vodiča: Baščaršija – najpoznatiji dio grada s brojnim suvenirnicama i trgovinama. Slijedi: Sebilj – poznati trg gdje se nalazi jedna od glavnih gradskih fontana (česama), Kazandžiluk – poznat po proizvodnji bakrenog posuđa, džamija, izgrađena 1530. godine, stara pravoslavna crkva, Morića han, Vječna vatra, Latinska ćuprija, često nazivana i Principovim mostom, jer je na tom mjestu Gavrilo Princip izvršio atentat na princa Ferdinanda, careva džamija…
Smještaj u SPA hotel Terme 4* na Ilidži, zelenoj oazi Sarajeva.. Slobodno vrijeme za kupanje u unutarnjim bazenima hotela i opuštanje. Noćenje.

2. dan, SARAJEVO, OSIJEK
Doručak. Odjava iz hotela. Posjet Vrelu Bosne – izvoru rijeke Bosne podno planine Butmir, mjestu iznimne prirodne ljepote (doplata na licu mjesta 3 KM). Nakon šetnje uz žubor brzaca i slapića odlazimo na Baščaršiju . Slobodno vrijeme za shopping i uživanje u bosanskim delicijama. Predlažemo odlazak na AVAZ-ov TV toranj, koji se nalazi u centru Sarajeva s kojeg se pruža pogled na cijelo Sarajevo. Polazak iz Sarajeva u poslijepodnevnim satima, a planirani dolazak u Osijek oko ponoći.


CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom (visokopodnim) prema programu, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama, boravišna pristojba, razglede prema program (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju), voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku, troškove organizacije putovanja i jamčevinu.


DOPLATE U AGENCIJI (prijave uz rezervacije): putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja cca 12 EUR. 

DOPLATE NA LICU MJESTA: Begova džamija 3 KM, Muzej atentata 4 KM, Brusa Bezistan 3 KM, Vrelo Bosne 3 KM, Tunel spasa 15 KM (informativne cijene ulaznica koje mogu biti podložne promjeni).

Planirani hotel: Spa Terme hotel 4*


Napomene:
– Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
– Završno pismo – dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, i sl.)
– Svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera.
– U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Ora tours d.o.o. će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
– U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Ora tours d.o.o., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja.
– Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Napomena: minimalan broj putnika za putovanje 35, a maksimalan broj putnika je 58. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.