Dugi otok, Božava, hoteli 3*

Dugi otok, Božava, hoteli 3*
  • Polazak dolazak od 19.5. do 22.9.2018.
  • Cijean putovanja po osobi od 272 kn
  • Smještaj hoteli 3*
  • Prijevoz vlastiti
  • Šifra JSDAZT23

 

Dugi otok je poseban zbog svoje ljepote. Bujna mediteranska vegetacija u kombinaciji s plavetnilom mora te okolni otoci, hridi i uvale ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. Osim slikovite Božave, treba posjetiti prekrasnu pješčanu plažu Sakarun, Veli rat sa prekrasnim svjetionikom, dok se na jugu otoka nalazi Sali – glavno mjesto na otoku, te uvala Telaščica, koja je zbog svoje čudesne ljepote proglašena parkom prirode.

 

Dolazak do Božave: trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave. Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar-Božava-Zadar.

 

Hoteli Lavanda, Mirta, Agava 3*

Hotelsko naselje Božava smješteno je u gustoj borovoj šumi, uz samo more. Kompleks se sastoji od tri hotela – Lavanda, Mirta i Agava. Sva tri hotela su novouređeni, renovirani, s novim namještajem, klimatizirani, kategorije 3*.

Sadržaji:
otvoreni bazen sa slatkom vodom, ležaljke i suncobrani, tenis, stolni tennis, biciklizam, bočalište, fitness centar, škola ronjenja u mjestu.
Sobe: tuš, WC, balkon, klima, mini hladnjak, većina soba na morsku stranu. Besplatan WiFi u cafe baru i na centralnoj recepciji.
Hotel Lavanda 3*: standardne sobe, pogled more 1/2+1. Pomoćni krevet je jednostruka sofa na razvlačenje, pogodna za djecu do 12 godina.
Hoteli Agava, Mirta 3*: obiteljske sobe, 1/2+2.
Plaža ispred hotela: kamenita, sa drvenim platformama za sunčanje i dovoljno hlada. Na pet minuta hoda, šetnicom kroz borovu šumu, nalazi se uvala sa šljunčanom plažom, dok se na par kilometara udaljenosti nalazi Sakarun, prekrasna uvala sa prostranom pješčanom plažom, najljepša plaža na otoku. Hotelski vlakić više puta dnevno vozi od hotelskog kompleksa do Sakaruna (uz doplatu, cijena karte u jednom smjeru po osobi 15 kn; djeca do 6 godina ne plaćaju kartu; djeci do 12 godina vožnja je dozvoljena samo u prisustvu osobe koja je odgovorna za nju, a starija je od 18 godina).
Usluga: polupansion – buffet doručak i buffet večera, uz obroke uključeno neograničeno piće – pivo, vino i sokovi iz šankomata! Prehrana u centralnom restoranu – smještenom uz samo more.
“Dalmatinska večer” se organizira jednom tjedno – klapska glazba uz večeru i nakon večere živa glazba na terasi restorana

Mogućnost doplate na licu mjesta za transfer hotelskim vlakićem hotel – pješčana plaža Sakarun – hotel, cijena karte u jednom smjeru: 15 kn po osobi. Djeca do 6 godina ne plaćaju kartu. Djeci do 12 godina vožnja je dozvoljena samo u prisustvu osobe koja je odgovorna za nju, a starija je od 18 godina.

Ekološka zanimljivost vezana uz hotele Božava. Voda na svim našim otocima, pa i na Dugom Otoku, je dragocijena i skupa. Stoga su hoteli, tijekom rekonstrucije, ugradili bio-prečišćavače otpadnih voda. Sva otpadana voda iz soba i kompletnog hotelskog kompeksa odlazi u bio-prečišćavač, te se nakon toga, pročišćena, koristi za zaljevanje vrtova u okviru kompleksa. Na taj se način čuva okoliš, voda se maksimalno iskoristi, a more uz sam hotelski kompleks je čisto i nezagađeno.

 

 

1 polupansion po osobi19.5.-16.6.
1.9.-22.9.
Akcija -10%
(uključena u cijenu)
16.6.-23.6.23.6.-30.6.
18.8.-1.9.
30.6.-21.7.
11.8.-18.8.
21.7.-11.8.
Hotel LAVANDA 3*, 
1/2+1 BM kl
303  272 kn381 kn410 kn425 kn445 kn
Hoteli AGAVA/MIRTA 3*, 
1/2+2 obit. B kl


 

Popusti u hotelu Lavanda:
U dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem (u pratnji 2 odrasle osobe):
Dijete do 2 god. bez ležaja besplatno
Jedno dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju – BESPLATNO
Drugo dijete do 12 g. bez ležaja – 50% (u terminu 7.7.-18.8., u ostalim terminima mogućnost smještaja 2. djeteta u sobu isključivo na upit)

Napomena: u terminima do 7.7. i od 18.8. obitelji sa 2 djece se smještaju u obiteljske sobe u hotelu Mirta/Agava po uvjetima i popustima koji vrijede za obiteljske sobe; nakon što se obiteljske sobe popune, mogućnost smještaja 2 odrasle osobe i 2 djece u h. Lavanda – na upit!

U dvokrevetnoj sobi (u pratnji 1 odrasle osobe):
Dijete do 12 g. na osnovnom ležaju 60%
Dijete 12-18 g. na osnovnom ležaju 30%

Popusti u hotelu Agava/Mirta:
U obiteljskoj sobi s dvije odrasle osobe (u pratnji 2 odrasle osobe):
Dijete do 2 g. bez ležaja besplatno
Dijete 2-12 g. na 3. ili 4. ležaju – 60%
Dijete 12-18 g. na 3. ili 4. ležaju – 30%.

 

Doplate: za jednokrevetnu sobu 90 kn dnevno, ručak (klasično posluživanje, pića nisu uključena) 90 kn po osobi dnevno.

Doplate na licu mjesta: kućni ljubimci 10 EUR/dan (molimo imajte u vidu da je ulaz u restoran kućnim ljubimcima zabranjen), parking 1 € dnevno, dj. krevetić 7 € dnevno (na upit).

 

Min. boravak: 7 noći u terminu 23.6.-1.9., 3 noći u ostalim terminima. Uvećanje za kraći boravak +20%.

Napomena za najavu i voucher: AKCIJA -10% za boravke u terminima do 16.6. i od 1.9.


Obavezna doplata: boravišna pristojba iznosi 8 kn po osobi i danu, djeca od 12 do 18 god. plaćaju 4 kn po danu.

 

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)