Mlini, hotel Astarea I i II 3*

Položaj: smješten su u pitoresknom naselju Mlini, na dubrovačkoj rivijeri, nedaleko Dubrovnika. Za sve one koji traže mirno utočište od suvremenog životnog tempa, hotel Astarea idealna je destinacija za savršen odmor.
Udaljen oko 150 m od autobusnog stajališta; oko 10 km od Dubrovnika; glavna zgrada Astarea I i depandansa Astarea II, udaljene 100 m.
Sadržaji: objekt se sastoji od glavne zgrade Astarea I s ukupno 217 soba, centralnim restoranom i ostalim sadržajima, te renoviranog annex -a (depandanse) Astarea II s ukupno 90 soba udaljene 100 m od glavne zgrade; u hotelu 5 katova i 2 lifta, u annexu 3 kata, bez lifta; zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom, trgovina, mjenjačnica, Wi-Fi besplatno na recepciji hotela, vanjski bazen za odrasle i djecu ispred hotela, a la carte restoran i bar na vanjskim bazenima, soba za konferencije; sauna, masaže, fitness, parking ispred hotela (besplatno).
Sobe: 
Astarea I: klimatizirane, tuš/WC, sef, SAT TV, telefon, sušilo za kosu. Sve sobe imaju balkon i okrenute su na morsku ili bočnu stranu. C2 sobe se nalaze na nižim katovima, dok B2 sobe su na višim katovima s djelomičnim pogledom na more
Astarea II: renovirane, klimatizirane, tuš/WC, SAT TV, telefon, sušilo za kosu. Sve sobe imaju balkon i okrenute su prema moru, sobe imaju dodatni ležaj, ali za djecu do 12 g. osim u hotelu Astarea I gdje može i odrasla osoba koristiti pomoćni ležaj.
Usluga: polupansion; buffet doručak i večera.
Sport i zabava: cjelodnevna animacija u glavnoj sezoni (od sredine lipnja do sredine rujna); uz doplatu: stolni tenis, biljar.
Plaža: udaljena oko 50 m, šljunčana.
Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni
Prijava u hotel: od 14.00 h
Odjava iz hotela: do 10.00 h


CIJENA: NA UPIT


Popusti:
– dijete do 2 god. bez usluge u sobi s 2 odrasle osobe BESPLATNO
– dijete 2-12 god. u sobi s 1 odraslom osobom na osnovnom ležaju 20%

BORAVIŠNA PRISTOJBA, doplata uz rezervaciju: 10 kn po osobi i danu za odrasle, 5 kn po osobi i danu za djecu od 12-17,99 god.