Francuska, Risoul, Residence Castor & Pollux 3*

Francuska, Risoul, Residence Castor & Pollux 3*
  • Polazak dolazak 6.1. - 13.1.2018.
  • Cijean putovanja po osobi od 1.470 kn
  • Smještaj apartmani 3*
  • Prijevoz autobusom iz Osijeka, Vinkovaca i Sl. Broda
  • Šifra ZKON01


Datum putovanja: 6.1. – 13.1.2018.

Autobusom iz Osijeka, Vinkovaca, Đakova, Sl. Broda i Zagreba!

Polazak 5.1.2018. u večernjim satima (naknadna obavijest o vremenu polaska)

 

Francuska, Risoul

Risoul, francusko skijalište poznato po odličnim snježnim uvjetima i 300 sunčanih dana u godini, nalazi se u središtu područja visokih Alpa, cca 50 km od Briancona – Serre Chevalier. Na površini od 600 ha pokrivenih snijegom prostire se oko 180 km skijaških staza, 112 spustova (17 zelenih, 50 plavih, 37 crvenih, i 8 crnih) i 55 ski liftova na visinama između 1650 i 2750 metara. Za ljubitelje SNOWBOARDA – SURFLAND s 550 m vertikalnog spusta na duljini od 2 kilometra.
Smještajni kapaciteti nalaze se direktno uz liftove (ski in – ski out) na samom skijalištu, na 1.850 m n/v i podijeljeni su u nekoliko apartmanskih kompleksa s ukupno 800 raznih tipova apartmana ( 2*, 3*, 3*+ i 4*) i 4500 kreveta, kompletno opremljenih, s balkonima i spremištem za skije. Od sadržaja u mjestu: SPA/fitness centar na samom skijalištu , restorani, pubovi, taverne, marketi, prodavaonica i servis za popravak skija i ski opreme, shopping centar s raznovrsnim trgovinama, disco, kino, klizalište…

Smjer: Osijek -> Vinkovci ->Zagreb -> Torino -> Briancon -> Risoul (udaljenost: 1.200 km od Osijeka)

 


Residence Castor & Pollux 3*

Twinsi Castor & Pollux *** Superior su spojene apartmanske zgrade obnovljene 2017. godine. Imaju zatvoreni bazen na korištenje gostima u apartmanima obiju zgrada. Svi apartmani su opremljeni perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, TV flat screen-om sa 12 programa (uključeno u cijenu smještaja). Nalaze se samo 100 m od dućana i supermarketa. Udaljenost od staza također je 100 m,  a od ski liftova 500 m. Ski in-ski out. Objekt nudi brojne sadržaje i igraonice za djecu. Mogućnost korištenja garaže uz doplatu. Svaki apartman ima svoj ormarić za skije u spremištu za ski opremu.

Apartmani za 6 osoba (dvosobni) 28 m²: predsoblje s krevetom na kat i garderobom, odvojen WC, kupaonica s kadom, spavaća soba s krevetom za dvije osobe odvojena pomičnom pregradom, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), balkon.

Apartman duplex za 8 osoba (trosobni) 47 m²: na dvije etaže, u prizemlju:  predsoblje s krevetom na kat i garderobom, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, pećnica, hladnjak, perilica posuđa), kupaonica, WC, na katu: 2 spavaće sobe (jedna s krevetom na izvlačenje za 2 osobe, druga s krevetom na kat) + tuš na katu, balkon.

 

 

Cijena paketa po osobi
7 dana smještaja + 6 dana ski pass
6.-13.1.2018.
APP ZA 6 OSOBA 1.470 kn
Neskijaši/ dijete do 5 god./stariji od 74 god. 590 kn
Prazan ležaj u apartmanu 590 kn
APP ZA 8 OSOBA 1.520 kn
Neskijaši/ dijete do 5 god./stariji od 74 god. 640 kn
Prazan ležaj u apartmanu 610 kn

 

Cijena prijevoza po osobi (Osijek, Vinkovci, Đakovo, Sl. Brod): 730 kn
Cijena prijevoza po osobi (Zagreb, Rijeka, Ljubljana): 630 kn

 

Cijena paketa po osobi uključuje: 7 dana smještaja u odabravnom apartmanu, 6 dana ski passa, korištenje zatvorenog bazena.

Djeca do 5 god./ seniori 74 god. i stariji: GRATIS skipass (gratis skipass obvezno preuzeti u skilift office-u na skijalištu)

Za one koji dolaze osobnim prijevozom: zadnji dan ski pass GRATIS (6=7)

 

Doplate:
– boravišna pristojba (obvezno za osobe iznad 18 god., uplata u agenciji) 90 kn
– key card (obvezno uz ski pass, nepovratno, uplata u agenciji) 17 kn
– polog za apartman (obvezno, na licu mjesta – eur, Mastercard ili Visa) 300 €
– najam posteljine (na licu mjesta) 7 €
– najam ručnika (na licu mjesta) 7 €
– najam posteljine+ ručnika+ kućni ogrtač (na licu mjesta) 10 €
– dječji krevetić (na zahtjev) GRATIS
– najam TV-a tjedno/dnevno (na licu mjesta) 35 €/ 7 eur
– kućni ljubimci (tjedno, na licu mjesta) 50 €
– najam Racklett grijača GRATIS
– čišćenje kuhinje (doplata na licu mjesta) 30-50 €
– završno čišćenje bez kuhinje (ako je ne očistite sami, doplata na licu mjesta) 39-59 €
– javni parking (doplata na licu mjesta) 95 €


Škola skijanja (rezervacija i uplata isključivo u agenciji, po osobi): 1.100 kn
Školu skijanja u organizaciji Kontakt tours-a vode isključivo naši učitelji i učitelji francuske škole skijanja ESF sa jedinstvenom MoU licencom prema važećem francuskom zakonu koji ne dozvoljava rad učiteljima sa drugim tipovima licenci. Tjedni tečaj uključuje: 6 dana po 2,5 sata u prijepodnevnom/ poslijepodnevnom terminu, za odrasle i djecu  od 6 god. I stariju u grupama od min. 7-11 polaznika. Školu skijanja moguće je rezervirati i uplatiti isključivo u agenciji prije putovanja. U slučaju odustajanja polaznika Konakt tours ne vrši povrat uplate za školu skijanja.

Najam ski opreme – posebna ponuda: za sve goste Kontakt Tours-a u ski shop&service Intersport, les Melezes na skijalištu – najam ski opreme 6 dana od 63€ po osobi, 80€ s kacigom.

 

Preporučujemo: putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja!! Zaključuje se ISKLJUČIVO istovremeno sa zaključivanjem ugovora o putovanju!

 

Upit za ponudu putovanja

  1. (obavezno polje)
  2. (valjanu email adresu molimo)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days