Slovenija, Cerkno, hotel Cerkno 3*

Datumi putovanja

17.2. - 20.2.2023.

Trajanje putovanja

4 dana/ 3 noćenja

Cijena paket-aranžmana po osobi

PolazakRedovna cijenaFIRST MINUTE
17.02.2023.2.190 KN (290,66 EUR)1.990 KN (264,11 EUR)
Cijena aranžmana za 1 dijete od 5,99 god. bez ležaja s dvoje odraslih685 kn (90,91 EUR)-
Cijena aranžmana za 1 ili 2 djece od 6 do 13,99 god. s dvoje odraslih1.725 kn (228,95 EUR)-
FIRST MINUTE vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni!
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Cerkno, moderno skijalište u Sloveniji, ukupno 18 km staza različitih težina. Na 18 km skijaških staza te 5 km staza za skijaško trčanje prevozit će vas dvije šesterosjedežnice, dvije četverosjedežnice, dvosjedežnica te dvije vučnice (sidro i tanjur). Za najmanje postoji i pokretna traka. Stotinjak topova garantiraju siguran snijeg, čak i za vrlo toplog vremena, a dva ugostiteljska objekta na vrhu skijališta, s velikim terasama i ležaljkama, namamit će čak i one koji inače ne vole raditi pauze. Pogled s vrha za sunčanog dana je prekrasan, a kao na dlanu vidjet ćete i Triglav!


Položaj: u centru grada Cerkno, 10 km udaljen od skijaškog centra Cerkno, povezan sa ski busom.
Sadržaji: wellness centar (obnovljen 2016.), zatvoreni bazen (25 x 13 m) s termalnom vodom (30°C), uz doplatu: više različitih sauna (biljna, finska i IR), fitness, kozmetički i frizerski te salon za masažu, restoran, bar, trgovina, parkiralište, praonica,dvije dvorane za seminare, manja sportska dvorana.
Usluga: samoposlužni doručak, klasično posluživanje večere (izbor tri menija sa naglaskom na domaću hranu) samoposlužni izbor juha, salata, deserta, mogućnost dijetne i vegetarijanske prehrane
Ponuda za djecu: dječji kutak u hotelu, dio bazena za djecu, animacija.
Sobe: standardne sobe – dvokrevetne s mogućnošću dodatnog ležaja za jedno ili dvoje djece, sve sobe TWC, telefon, SAT TV, mini bar, WiFi, balkon.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, petak
Polazak iz Osijeka u 04:00 sati. Mogućnost polaska iz drugih gradova na upit. Vožnja autocestom kroz Hrvatsku, Sloveniju, do Cerkna. Smještaj u hotel. Mogućnost poludnevnog skijanja. Večera. Noćenje.

2.-3. dan, subota-nedjelja
Boravak na snijegu i u hotelu na bazi polupansiona (doručak i večera). Mogućnost korištenja hotelskih sadržaja.

4. dan, ponedjeljak
Doručak u hotelu. Odnošenje stvari u autobus. Boravak do 16:00 sati. Polazak za Hrvatsku. Planirani dolazak u Osijek oko ponoći.


CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: autobusni prijevoz na opisanoj relaciji, 3 noćenja u hotelu u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na bazi polupansiona, ski bus od hotela do skijališta, grijano spremište za skije i pancerice u hotelu, korištenje wellness centra (unutarnji bazen, 25×13 m s termalnom vodom 30°C), saune (biljna, finska i IR), besplatan WiFi, pratitelja putovanja, troškove organizacije i rezervacije, jamčevinu aranžmana i osiguranje od odgovornosti.


DOPLATE U AGENCIJI: putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja – na upit.

DOPLATE NA LICU MJESTA: boravišna pristojba – odrasli 7,20 EUR po osobi, djeca 6-13,99 god 4,20 EUR

SKI PASS: cijene u ovom trenutku još uvijek nisu formirane.


Napomene:
– završno pismo – dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, i sl.)
– svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera.
– u slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Ora tours d.o.o. će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
– u slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Ora tours d.o.o., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja.
– potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.


COVID-19 uvjeti:
Državljani RH mogu bez ograničenja ući u Sloveniju.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Napomena: minimalan broj putnika za putovanje 35, a maksimalan broj putnika je 58.